Witam wszystkich zainteresowanych moją sprzedażą. Otóz przedmiotem, którego mam zamiar się pozbyć jest STARY IX WIECZNY KUTER RYBACKI. Jest w opłakanym stanie lecz deski przesiąkniete zapachem ryb przeniosą was w niesamowity klimat. Zwracam się do Art'a z prośbą o nie usówanie tego postu, a nawet wręcz dołaczenie się do licytacji, która rozpocznie się wraz z przybyciem pierwszego zaintersowanego.
Do sprzedania...
Collapse
X
-
Prosze o cene wywaławczą"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
Cordel napisał(a)
FCJP
Przyjacielu, ajjjj
Do wszystkich zainteresowanych:
Nie będę zdzierał pieniądzy na uczestnikach BROWARU.BIZ!
Jak komuś naprawde zależy to za 20 dobrych piwek oddam ten
przebojowy KUTER i nawet dorzucę gratis sieci rybackie!
Pozdrawiam [Grzechu84]Grzechu84 - PIWOfanComment
-
Odp: Do sprzedania...
grzechu84 napisał(a)
IX WIECZNY
FCJP
łoj...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
IXX w. Niech Ci bedzie Becik. Wiadomo o co chodzi!
P.S. To nie FCJP tylko ewentualnie błąd treści historycznej hehe
Coś mało chętnych na mój kuter. Może jutro(o ile ten temat przetrwa) jak bedzie więcej osób to coś z tego wyjdzie...
Jeszcze raz gorąco polecamGrzechu84 - PIWOfanComment
-
grzechu84 napisał(a)
IXX w. Niech Ci bedzie Becik. Wiadomo o co chodzi!
P.S. To nie FCJP tylko ewentualnie błąd treści historycznej hehe
FCJP - chodziło mi, że nie powiesz słownie "dziewięcio wieczny......." (IX wieczny)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment