poszukuję kufla Warki (z pokrywką)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• majorrush
    prośba o identyfikację kufla
    majorrush
    Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
    2024-02-26, 22:21
  • SielskieWzgorze
    Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
    SielskieWzgorze
    Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
    ...
    2024-02-19, 09:28
  • Iwka95
    Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
    Iwka95
    Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
    Z góry dziękuję !!...
    2023-09-03, 23:15
  • dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 18:42
  • heckler
    Czechy, Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 11:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...