Plakat Piwa Lwowskiego na aukcji

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Plakat Piwa Lwowskiego na aukcji

W Warszawie na aukcji antykwarycznej "Jesień 2003"; Klub Księgarza, Rynak Starego Miasta 22/24, 22 listopada b. r. od godz. 10.30 będzie można nabyć rozmaitości, a pod pozycją 546 - plakat - bibułę reklamową Piwa Lwowskiego (20x20cm); cena wywoławcza 60 zł.

Related Topics

Collapse

• abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 02:48
  • pebejot
    USA, Hawaje, Honolulu, 700 Queen St, Aloha Beer Company
    pebejot
    Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
    Jest to niezwykle urocze miejsce.
    Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
    Wchodzimy do środka,...
    2022-11-15, 10:44
  • cringer
    Norweskie kapsle z mikrobrowarow na sprzedaz-aukcja charytatywna
    cringer
    Czesc

wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
    Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
    2022-04-16, 12:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X