Etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • aro
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.06
    • 50

Etykiety

Mam do sprzedania lub wymiany na kapsle cala mase etykiet przewaznie Europa ale znalazloby sie tez cos innego.Chetnych prosze na priv lub mail:el_matador@poczta.fm.Wolalbym druga opcje czyli wymiana.
  • adam1975
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.10
    • 160

Pisz poprawną polszczyzną bo inaczej ""starzy" bywalcy browaru będą bardzo uszczypliwi co do twojej osoby.Mam na myśli polskie litery ę,ą,ł itp no i ortografia Twoje
    piwo to nasze paliwo !!!

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      100 Blumen, Zwickl
      darekd
      Kraftowy browar z wiedeńskiej dzielnicy Liesing, który warzy od 2016 r. w historycznym budynku dawnej fabryki fortepianów.

https://www.100blumen.at/

12,2% ekstr.
      5,0% alk.

Aromat - drożdżowo-słodowy
      Piana - dość niska, średnia trwałość, zostaje...
      2025-02-18, 17:56
    • dadek
      Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
      dadek
      Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
      2025-02-09, 23:58
    • darekd
      Lubrow, Arct Ipa
      darekd
      Cold IPA czyli dolna fermentacja

15% ekstr.
      5,2% alk.

Bez pasteryzacji i filtracji, ale termin takich piw w przypadku tego browaru dziwnie długi, bo aż do czerwca 2025

Chmiele: Riwaka (NZ), Ahhhroma (US), Vista (US), Mosaic (US), Chinook (US)
      ...
      2024-09-18, 19:28
    • darekd
      Lubrow, Słodowe
      darekd
      Vienna lager, ale w składzie dodatkowo żytni słód i płatki pszenne. Pierwszy mój taki wiedeńczyk...

Ekstr. 12,5%
      5,2% alk.

Aromat - słodowy, lekki tost, ciut toffi, chmielowe muśnięcie
      Piana - wysoka, zwarta, trwałość średnie z dłuższym kożuszkiem,...
      2024-07-26, 22:10
    • dadek
      Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...