Mam do sprzedania lub wymiany na kapsle cala mase etykiet przewaznie Europa ale znalazloby sie tez cos innego.Chetnych prosze na priv lub mail:el_matador@poczta.fm.Wolalbym druga opcje czyli wymiana.
Etykiety
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Kraftowy browar z wiedeńskiej dzielnicy Liesing, który warzy od 2016 r. w historycznym budynku dawnej fabryki fortepianów.
https://www.100blumen.at/
12,2% ekstr.
5,0% alk.
Aromat - drożdżowo-słodowy
Piana - dość niska, średnia trwałość, zostaje...-
Channel: Austria
2025-02-18, 17:56 -
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Cold IPA czyli dolna fermentacja
15% ekstr.
5,2% alk.
Bez pasteryzacji i filtracji, ale termin takich piw w przypadku tego browaru dziwnie długi, bo aż do czerwca 2025
Chmiele: Riwaka (NZ), Ahhhroma (US), Vista (US), Mosaic (US), Chinook (US)
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-09-18, 19:28 -
-
Vienna lager, ale w składzie dodatkowo żytni słód i płatki pszenne. Pierwszy mój taki wiedeńczyk...
Ekstr. 12,5%
5,2% alk.
Aromat - słodowy, lekki tost, ciut toffi, chmielowe muśnięcie
Piana - wysoka, zwarta, trwałość średnie z dłuższym kożuszkiem,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment