Tych nie mam, nawet ich nie widziałem.
puste puszki
Collapse
X
-
beny napisał(a)
Ja poszukuje serii Lecha z piłkarzami (eliminacjyjna grupa polski, Armenia,Białoruś,etc...)Znaczy się 3 rodzaje.
Ale ostatnio nie udało nam się zsynchronizowaćComment
-
Co się odwlecze to nie uciecze :-)Comment
-
Nie pamiętam jakie mam dokładnie ale tworzą one napis DO BO JU, wszystkie pozostałe (3) poszukujeComment
-
Uprzejmie proszę o nieusuwanie mojego postu :->
Wiem, że ludzie zbierają nie tylko puszki piwne.
Sam kiedyś zbierałem puszki po napojach, jak jeszcze piweczka nie pijałem.
Zmierzam do tego, że mam na zbyciu kolekcję puszek po PEPSI - OK 20 sztuk, niskie i wysokie. Jakby ktoś reflektował, to mogę wymienić na jakieś wafle
No to czekam na maile i PW
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artbironUprzejmie proszę o nieusuwanie mojego postu :->- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-06-10, 21:53 -
-
Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...3 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych.
Mogą być lekko zakurzone.
Odbiór osobisty w Warszawie.2 Photos-
-
-
Od niedawna trafiła do Polski moda na puszkowe piwo z browarów rzemieślniczych. Ponieważ najtańszą alternatywą dla małych browarów jest etykieta, to czyste puszki są oklejane właśnie dedykowanymi etykietami papierowymi bądź też plastikowymi. Pierwszy nowa modę wprowadził Browar Jana,...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment