Mam piny z browarów Aass, Abro, Stiegl. Jeżeli znajdzie się chętny na nie, to z radością mu je sprezentuję. Zapraszam na PW.
Piny do oddania
Collapse
X
-
Piny do oddania
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Tagi: brak -
-
Został jeszcze Abro.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
-
Pinów już nie ma.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
************************************************** ************Comment
Related Topics
Collapse
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć wszystkim, będę likwidował kolekcję szkła piwnego, mam trochę szkieł piwnych głównie z Niemiec do oddania. Kilka kartonów tego będzie. Zdjęć nie zrobię, bo wszystko w kartony popakowane. Odbiór osobisty w Warszawie, nie mam zdrowia pakować i wysyłać.
Jak ktoś zainteresowany,...-
2020-11-06, 23:10 -
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
2025-01-19, 17:09 -
-
Cześć, poszukuje takiej podkładki, nie za jakieś miliony, może ktoś ma za tzw kopertę i znaczek do oddania? ?
https://katalogpodstawek.pl/katalog/...7737-wiepi-017...-
2023-01-20, 14:19 -
-
Wmieniem szkło,kufle,pokale, podstawki gadzety etykiety-na odznaki sportowe ,miast,itp,piny....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment