Poszukuję brakującej podstawki z 6-częściowej serii z latarniami morskimi, browar Svyturys, Litwa. Na skanie 5 pozostałych.
Poszukuję: Svyturys, Litwa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Specjalna linia piw Svyturys, produkowana w małych partiach w butelkach numerowanych. JA w Kownie trafiłem z tej serii American Style Wheatwine.
Kolor: miedziano -czerwony
Piana: niska szybko znika
Wysycenie: umiarkowane
Aromat: tu duże zaskoczenie, bo nie czuć amerykańskich...3 Photos-
Channel: Litwa
2022-01-20, 13:57 -
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jasny lager z alko 5.0% a IBU 28.
Puszka 568 ml.
"To piwo uwarzyliśmy specjalnie dla fanów najsłynniejszego litewskiego klubu koszykówki „Kauno Zalgiris”.
Nazwaliśmy je „Zalia Balta” (ang. Zielono-biały) na cześć oficjalnych barw drużyny."
Piana - więcej...-
2025-01-17, 16:13 -
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
2025-01-07, 14:37 -
-
Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.
Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...-
2025-01-07, 14:16 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment