pamietacie kapsle-POKEMONY

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Gacka napisał(a)
    Dziekuje bardzo!, wyrozumialym birofilom za dodanie otuchy,i utwierdzenie mnie ze mialem racje!!!

Cześć Gacka. Nie miałam zamiaru zaglądać w ten temat, bo mnie nie interesują kapsle, ale zaciekawiło mnie powodzenie tego tematu, no i mam za swoje, bo teraz muszę cosik napisać:

Breslauer rzeczywiście niepotrzebnie na Ciebie wyskoczył, ale Ty też niepotrzebnie tak niemiło odpyskowałeś, zatem z tą RACJĄ to też nie jest tak do końca

Myślę jednak, że to był pojedynczy incydent i zyczę Ci powodzenia
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Gacka
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.10
      • 373

He!He!He!Dziekuje za kolejny mily list!Mam nadzieje ze Breslauerek zrozumie swoje niepotrzebne rzucanie sie...Na nowych.Marysiu,dziekuje Ci bardzo za zyczenia!!
      Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• pjenknik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.08
        • 3388

Mam nadzieję Gacusiu, że zauważyłeś, że Marusia strała się zwrócić Ci uwagę na to, że Twoja reakcja też nie była do końca OK.
        Pozdrawiam i zyczę udanych łowów na kapsle.
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Gacka
          • 2003.10
          • 373

Drogi Kolego!Gacka nie moze cichutko siedziec.To tyle...
          Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• Marusia
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Gacka napisał(a)
            He!He!He!Dziekuje za kolejny mily list!Mam nadzieje ze Breslauerek zrozumie swoje niepotrzebne rzucanie sie...Na nowych.Marysiu,dziekuje Ci bardzo za zyczenia!!
            No tak, człowiek stara się być miły, ale zdaje się, że do niektórych nie trafia: "breslauerek" brzmi obraźliwie, a ja nie nazywam się Marysia

www.wrowar.com.pl

Comment

• darek99
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.04
              • 2147

Gacka napisał(a)
              Marysiu,dziekuje Ci bardzo za zyczenia!!
              Gacka wypełnij profil ,wpisz jakieś informację o sobie, to będę wiedział kto tyle zamieszania robi, nie jesteś człowiekiem znikąd bo ludzie z forum Ciebie znają , ale ja za cholerę nie kojarzę kto kryje się za loginem Gacka.
              No i ta Marysia , znam tylko Sierotkę Marysię , wiem że ona trzyma z krasnalami, ale na forum jej nie zauwżyłem.
              Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
              Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
              skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
              Epikur z Samos.

Comment

• paveuek
                • 2001.09
                • 415

Cześć Grzesiek. Kilka wyjaśnień.

Po pierwsze:
                Nie napalaj się tak na wymianę tych kapsli z tym kanadyjczykiem. To ze dostałem od niego tyle kapsli nie oznacza też że ty też tyle dostaniesz.
                Dokładnie mu wytłumaczyłem, że jestem początkującym kolekcjonerem i że będą to moje pierwsze pełne zestawy. Gość postanowił że wyśle mi dużo kapsli tak "na zachetę" - tak samo zrobił kiedyś Andi i jestem bo do dzisiaj za to bardzo wdzięczny.

Po drugie:
                Zachowujesz się w stusunko do mnie bardzo nie fair. To że powiedziałem ci z kim i za co się wymieniam to było tylko moja dobra wola. Mogłem po prostu odpowiedzieć ci w amerykańśkim stylu: "It's not your f.... buisness" A ty panoszysz się po całym internecie i wypytujesz o pokemony, zamisat napisać uczciwie o co chodzi.

Po trzecie:
                Mam już kilka pokemonów na wymianę. Mogę je wymienić na stare polskie kapsle piwne. Napisz co oferujesz - mam nadzieję że się dogadamy.
                Last edited by paveuek; 2003-11-29, 13:19.
                Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
                Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl

Comment

• darek99
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.04
                  • 2147

paveuek napisał(a)
                  A ty panoszysz się po całym internecie i wypytujesz o pokemony, zamisat napisać uczciwie o co chodzi.
                  To wychodzi na to że jest jakieś drugie dno tej całej afery "Gacka-Pokemony", wmieszany jest człowiek z Kanady, ta afera aż się prosi o zwołanie komisji forumowej, trzeba będzie przepytać z setkę ludzi i sprawa się wyjaśni
                  Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                  Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                  skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                  Epikur z Samos.

Comment

• Gacka
                    • 2003.10
                    • 373

Czesc Paveuek! Kilka wyjasnien! Po pierwsze-tyle co Ty masz serii kanadyjskich,to Mi tyle brakuje zeby miec wszystkie(okolo 50). Po drugie-Johna znam dluzej niz Ty.A to ze mnie interesowalo z kim sie wymieniasz-to po prostu ciekawosc.Narzekasz ze sie PANOSZE po internecie i wypytuje o pokemony.Uczciwie napisalem przeciez o co mi chodzi!!!Chyba jestes jedyny ktory wyczul w moim temacie jakas intryge... Po trzecie-jesli cie jeszcze interesuje 3.Jakie kapsle masz,za starsza polske?
                    Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• pieczarek
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      • 2001.06
                      • 5011

Gacka, piszesz ogniście, nie zawsze grzecznie. I z olbrzymią ilością błędów ortograficznych. Podliczyłem Twój ostatni post. Jest tego niemal trzydzieści, i kilka interpunkcyjnych na dodatek. Bo widzisz, my tutaj piszemy po polsku, a nie po polskawemu. Byłoby grzecznie, gdybyś przyjął te zasady. Wszyscy je przyjęli, albo zrezygnowali z bytności na tym forum. Dziwię się Tobie, po co Ci nauka języka obcego (i to w dodatku takiego bez przyszłości) jakim jest polskawy.

Comment

• paveuek
                        • 2001.09
                        • 415

Gdybyś napisał od razu, że wymienisz kapsle niepiwne na piwne to nie byłoby żadnego problemu - i dlatego używłem słowa "panoszę" bo dochodzi do kłótni z ludźmi z forum.

I nie musisz mi mówić że moja kolekcja jest mikroskopijna a twoja wielka i zbierasz od dwana - przeiceż to wszyscy wiedzą

Mam zaklepane kilka pomarańczowych pokemonów na wymianę - ich numerki napiszę ci kiedy będą już u mnie w domu. Zgłoszę się do ciebie na pewno.

Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
                        Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl

Comment

• Gacka
                          • 2003.10
                          • 373

Drogi Pieczarku!Pisze tak,bo Taki jest Gacka.Co do bledow,procz sledzenia programow profesora Miodka,mam wiele innych rzeczy ktore mnie pasjonuja.Syn,sliczna zona,kapsle,wyjazdy na reprezentacje i Slask Wroclaw.To tyle.
                          Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• perłyfan
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.02
                            • 1244

A ja w swoim jubileuszowym poście chciałem przeprosić, bo nigdy się nie czepiam, a wczoraj mi się troszeczkę udzieliło.Zdrówko...
                            JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Marusia
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Gacka napisał(a)
                              Drogi Pieczarku!Pisze tak,bo Taki jest Gacka.Co do bledow,procz sledzenia programow profesora Miodka,mam wiele innych rzeczy ktore mnie pasjonuja.Syn,sliczna zona,kapsle,wyjazdy na reprezentacje i Slask Wroclaw.To tyle.
                              Słuchaj no, misiu, przestań w końcu być arogancki, bo na zdrowie Ci to naprawdę nie wyjdzie. Póki co z Twoich postów wynika jedynie, że jestes zadufanym w sobie samochwałą, a teksty "jestem, jaki jestem" to, wybacz, poziom dyskusyjny. Fajnie, że napisałeś coś o sobie, ale dbałość o czytelność przekazu (np. polskie znaki) jest objawem szacunku do czytelnika, którego Ty za bardzo tak czy siak nie przejawiasz. Odnoszę wrażenie, że tylko czekasz na jakiś delikatny docinek, żeby wywrzeszczeć swoje. Poluzuj chłopie i trochę się może dostosuj, bo to Ty jesteś tu nowy. Jak taki mocny w gębie jesteś a też i dziękujesz za miłe słowa, to wypadałoby tez przepraszać za wpadki, a z tym u Ciebie gorzej.

Przepraszam za ten wywód, ale już mi troszkę na nerwy zadziałała taka bezsensowna przepychanka.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Gacka
                                • 2003.10
                                • 373

Hhhhmmm...Nie ma lepszego od Grzesia ukochanego!!Nie ma lepszego...
                                Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

Przetwarzanie...