Ufff gorący tema, naprawde gorący zwłaszcza na początku! Kapsle, kapsle, kapsle...POKEMONY górą!!
pamietacie kapsle-POKEMONY
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Tak sie stalo ze znamy sie z Grzeskiem osobiscie.
Po ostatniej jego wizycie u mnie w domu musze powiedziec ze jest on czlowiekiem solidnym i bardzo dobrym kolekcjonerem Kapsli.Widze jednak ze tutaj sie namieszalo i wielu uczestniköw Forum ktörzy tylko adoruja wszystkie posty stara sie cos zmienic albo narzucic.
To juz mi sie od dawna tutaj nie podoba i tak samo jak Gacka mialem wiele problemöw z tego punktu.
Postanowilem wiec ze przestane sie w tych sugestiach odzywac i predko temat zamilkl.
To ze ktos cos szuka a tak sie stalo ze akurat Kapsle Pokemony nie sa od piwa to niczego nie zmienia zeby sie grzecznie zapytac czy poprosic o pomoc.
Sam czesto wymieniam kapsle nie piwne zeby gdzies indziej otrzymac za nie cos ciekawego do mojej kolekcji.
Szkoda tylko ze Gacka jako znany kolekcjoner w polsce i na swiecie tak pözno odkryl nasz Serwis FORUM gzie na pewno mozna zdobyc wielu przyjaciöl i duzo nowych Kapsli,Wafli,Etykiet itp.
Szkoda jednal ze Ci ktörzy kiedys zbierali Kapsle nazywaja je Szmelcem albo cos w tym sensie.
No cöz podsumowujac ten post uwazam ze kazdy moze zbierac co chce a jezeli to sie przyczyni do powiekszenia jego kolekcji moze röwniez zwröcic sie o pomoc w FORUM BrowaruComment
-
Gacka, nie wiem dlaczego weszłem na ten temat i dlaczego zabieram głos.
Faktem jest, że niektórzy niepotrzebnie Cię zaatakowali, lecz Ty jestaś tu nowy i powinieneś uszanować zasady jakie tu obowiązują. Nie potrzebnie się obrażasz, odpowiadasz agresją na uwagi ludzi, którzy są Ci życzliwi. Niestety muszę dołączyć do tych co są niezadowoleni z Twojej postawy. Z postu będącego odpowiedzią na post perlyfana strasznie zaleciało narcyzmem. Nie lubię takich postaw i nie mogłem się powstrzymać od krytyki Twojej. Jest to mój pierwszy post, w którym krytykuję innego forumowicza i mam nadzieję, że ostatni."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Dlaczego tak jest, że prośby wypowiadane na Browarze spotykają się z takimi reakcjami ?
Może sa to prośby nieumiejętnie zadane, źle ułożone bądź jest jeszcze inny powód ? Ale doprawdy czy reakcji na te prośby nie można wysłać na PW ? Czy jest tak, że odpowiedzi muszą czytać wszyscy. Można po prostu wysłać mail do tego kto popełnił jakąś pomyłkę czy wywołał w nas określoną reakcję !
Można napisać to co się uważa, na zawsze zostanie to pomiędzy dwoma osobami. Nie będzie komentarzy ani zaognień. Obędzie się bez komentarzy innych. Bez zdenerwowania. Wyjaśnienie nastąpi pomiędzy dwoma stronami bez pośredników, oceniających, komentatorów.
To taka moja refleksja i moim zamiarem nie jest urażenie kogokolwiek.
Takie same były moje odczucia w przypadku tematu założonego przez użytkownika artur1968 z prośbą o identyfikację jednego z kapsli.
Nie jest to atak na żadną ze stron tylko przyczynek do zastanowienia się. Każde zachowanie wywołuje w nas róże reakcje.Jest to normalne. Czy wszyscy muszą je znac , czytać, podziwiać ,poznawać ?
Zakończmy te sprzeczki.Comment
-
Ktoś czegoś chyba nie rozumie.
Każdy ma prawo się pytać.Ale niech te pytanie będzie grzecznie zadane.Wtedy problem znika.A Gacka tak nie umie,zaraz musi wszystkich obrażać.A na dodatek jest bardzo arogancki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
kiszot napisał(a)
Ktoś czegoś chyba nie rozumie.
Każdy ma prawo się pytać.Ale niech te pytanie będzie grzecznie zadane.Wtedy problem znika.A Gacka tak nie umie,zaraz musi wszystkich obrażać.A na dodatek jest bardzo arogancki.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Przede wszystkim była to oferta wykrzyczana.Ale pomińmy to.
Może Breslauer trochę przesadził,ale to nie powód żeby wszystkich następnych obrażać i wywyższać się.Wystarczyłoby trochę grzeczniej pisać następne posty.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Posluchajcie.15 lat jezdze na gieldy(razem jest ich ponad 60),od 4 lat z moim 7-letnim synem.Spytajcie Tych ktorzy Mnie znaja,za Gacka jest zyczliwy,uprzejmy,grzeczny!Ale dla wszystkich Tych,ktorzy dla Mnie tacy sa!!!Przeczytalem tu wypowiedzi paru bucow,i niestety nie bede siedziec cicho nawet bedac nowym.A coz to za argument?Nowy!Szanuje wszystkich! ,ktorzy szanuja Mnie...Viva Slask Wroclaw!!!Comment
-
Rzadko kiedy można się spotkać z tak bezpośrednią deklaracją dotyczącą własnej osoby, że ten ktoś jest nadętym bęcwałem i farmazonem, któremu 15000 kapsli wyżarło pół mózgu i zwolniło z myślenia. I ta rozbrajająca mania wielkości ("Mnie" z wielkiej litery). Dziękuję Ci Gacka za tak szczere wyznania, to nieczęste w dzisiejszych czasach.
Osoba zachowująca się inaczej w bezpośrednich kontaktach (np. na giełdach), a inaczej w internecie, to poniekąd schizofrenik. To co prawda trudne, ale z tego można się wyleczyć. Czego Ci z całego serca życzę. Nic nie jest stracone. Bywały tu już gorsze przypadki, które udało się wykierować na ludzi.
Trzymaj się dzielnie.Comment
-
Gacka napisał(a)
Sluchaj smieciarzu(jak sam wspomina o sobie w profilu) PRZYBYLEM....WYMIENILEM....ZWYCIEZYLEM.... bucu!
ART!!!
Comment
Comment