Szukam JAKICHKOLWIEK kapsli z serii BraXa "Dobre Rady". Poniżej zamieszczam skan przykładowego kapsla (wypożyczony z postu Beermatt'a).Na odworocie owych kapsli było MINIMUM 106 różnych nadruków z owymi radami - tyle spisałem (mogę udostępnić wykaz z tym co wiem że wyszło i co z tego mam). W sumie wyłapałem tylko 43 sztuki .Mogę je kupić lub wymienić na kapsle (BraXów innych nie mam w dublu) , etkiety , szkło lub podstawki. Najlepiej piszcie na PW. Dzięx. INTERESUJE MNIE NAWET 1 DOCHODZĄCY KAPSEL.
"Dobre Rady" BraXa - poszukiwane
Collapse
X
-
"Dobre Rady" BraXa - poszukiwane
Last edited by Cooper; 2003-11-30, 13:12.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuTagi: brak
-
-
Najlepiej zadzwon do Browaru Glubczyce albo napisz list z koperta zwrotna.
W czasie mojego ostatniego pobytu w Polsce bylem osobiscie w tym browarze.Bardzo milo mnie przyjeto w dziale marketingu i na Portierni
otrzymalem duzo kapsli(11 z tej serii otrzymal Copper)Etykiety ,2 Szklanki i 3 Brelorczyki na Klucze.
-
-
Wg mnie na browar nie ma co liczyć.Niby nie dzwoniłem ale mineło już pół roku jak znikneły te kapsle i wątpię czy je mają w browarze. Prośby mailem olewają ciepłym porannym moczem (nawet gdy obiecywałem pokrycie kosztów paczki). Tobie się udało bo po pierwsze byłeś w browarze gdy te kapsle chodziły na flaszkach , a pozatym komu jak komu ale Andiemu przecież się nie odmawiaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
Wg mnie na browar nie ma co liczyć.Niby nie dzwoniłem ale mineło już pół roku jak znikneły te kapsle i wątpię czy je mają w browarze. Prośby mailem olewają ciepłym porannym moczem (nawet gdy obiecywałem pokrycie kosztów paczki). Tobie się udało bo po pierwsze byłeś w browarze gdy te kapsle chodziły na flaszkach , a pozatym komu jak komu ale Andiemu przecież się nie odmawia
Comment
-
Comment