"Dobre Rady" BraXa - poszukiwane

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

"Dobre Rady" BraXa - poszukiwane

Szukam JAKICHKOLWIEK kapsli z serii BraXa "Dobre Rady". Poniżej zamieszczam skan przykładowego kapsla (wypożyczony z postu Beermatt'a).Na odworocie owych kapsli było MINIMUM 106 różnych nadruków z owymi radami - tyle spisałem (mogę udostępnić wykaz z tym co wiem że wyszło i co z tego mam). W sumie wyłapałem tylko 43 sztuki .Mogę je kupić lub wymienić na kapsle (BraXów innych nie mam w dublu) , etkiety , szkło lub podstawki. Najlepiej piszcie na PW. Dzięx. INTERESUJE MNIE NAWET 1 DOCHODZĄCY KAPSEL.
    Attached Files
    Last edited by Cooper; 2003-11-30, 13:12.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • Andi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.07
    • 1915

Najlepiej zadzwon do Browaru Glubczyce albo napisz list z koperta zwrotna.
    W czasie mojego ostatniego pobytu w Polsce bylem osobiscie w tym browarze.Bardzo milo mnie przyjeto w dziale marketingu i na Portierni
    otrzymalem duzo kapsli(11 z tej serii otrzymal Copper)Etykiety ,2 Szklanki i 3 Brelorczyki na Klucze.
    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Wg mnie na browar nie ma co liczyć.Niby nie dzwoniłem ale mineło już pół roku jak znikneły te kapsle i wątpię czy je mają w browarze. Prośby mailem olewają ciepłym porannym moczem (nawet gdy obiecywałem pokrycie kosztów paczki). Tobie się udało bo po pierwsze byłeś w browarze gdy te kapsle chodziły na flaszkach , a pozatym komu jak komu ale Andiemu przecież się nie odmawia
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Andi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.07
        • 1915

Cooper napisał(a)
        Wg mnie na browar nie ma co liczyć.Niby nie dzwoniłem ale mineło już pół roku jak znikneły te kapsle i wątpię czy je mają w browarze. Prośby mailem olewają ciepłym porannym moczem (nawet gdy obiecywałem pokrycie kosztów paczki). Tobie się udało bo po pierwsze byłeś w browarze gdy te kapsle chodziły na flaszkach , a pozatym komu jak komu ale Andiemu przecież się nie odmawia
        To wielki komplimen dla mnie te Twoje slowa.Ale jak bylem w browarze pomimo ze Mistrzostwa Swiata byly rok temu dostalem tam cala serie i kilkanascie podwöjnych.A wiec radzilbym spröbowac
        Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Gacka
          Porucznik Browarny Tester
          • 2003.10
          • 373

Siemanko Przyjaciele! Ja dzwonilem do Glubczyc,po serie M.S przyslali calosc.
          Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• robox
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.11
            • 8188

Gacka napisał(a)
            Ja dzwonilem do Glubczyc,po serie M.S przyslali calosc.
            A ja dla zdobywania kapsli Dobrych Rad Braxa, musiałem się ostro opić tym piwem, co do dzisiaj widać w moim Dzienniku Piwnym

Comment

Przetwarzanie...
            X