odlepki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ye2bnik
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.07
    • 171

odlepki

trochę mi się tego towaru nazbierało. Żal było wyrzucać butelki z etykietami, więc je odklejałem i chomikowałem. Teraz jednak zaczynają zawadzać, więc jeśli jest ktoś zainteresowany, chętnie oddam. Są to głownie etykiety piw polskich (tych mniej popularnych), słowackich, czeskich, niemieckich i belgijskich. Do tego dorzucę etykiety otrzymane z browarów, m.in. Namysłów, Lwówek... Do większości etykiet dołączam kontry i krawatki.
    W zamian chętnie przyjmę garść wafli, w zasadzie jakichkolwiek.

Propozycje na PW.

Pozdrawiam
    Krok po kroku, krok po kroczku,
    Najpiękniejsze w całym roczku
    Idą Święta...
  • ye2bnik
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.07
    • 171

poszło...
    dzięki za zainteresowanie
    Krok po kroku, krok po kroczku,
    Najpiękniejsze w całym roczku
    Idą Święta...

Comment

Related Topics

Collapse

• PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • pirackamuza
      polskie kontry i krawatki
      pirackamuza
      Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
      2021-01-28, 12:05
    • vitia1
      Kapsle - oddam za darmo
      vitia1
      Kapsle demontowane z butelek, jednak delikatnie, odpowiednim do tego otwieraczem.
      Są tam kapsle zwykłe, stosunkowo często spotykane (Pinta, Zawiercie, Kormoran) jak i Rarytasy jak Alternatywa, zagramaniczne itd. Nie wybierałem, wrzucałem jak leci.

Nazbierało się ok 1kg....
      2017-10-07, 12:24
    • ART
      odstąpię etykiety "odlepki" (różne kraje Europy)
      ART
      pierwszemu chętnemu/chętnej odstąpię stertę (ok. 100-300) etykiet. głównie są to odlepiane sztuki. wzory przede wszystkim z Europy Zachodniej. jeśli ktoś ma chęć na coś takiego prześlę nieodpłatnie.
      2004-01-15, 17:50
    • pip
      ok 100 butelek oddam w dobre ręce
      pip
      Witam,

Nazbierało mi się dużo butelek, ok. 100, nie chciałbym ich wyrzucać więc chętnie oddam.
      Butelki czekają na chętnego w Warszawie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o e-mail.
      2006-09-26, 18:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...