Jak myślicie, ile PLN mogę sobie za nią zażyczyć?
Czy ta szklanka jest cokolwiek warta?
Collapse
X
-
Czy ta szklanka jest cokolwiek warta?
Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plTagi: brak -
Ile jest warta, to Ci nie powiem, ale nawiązując do tematu - czy jest cokolwiek warta, odpowiadam - jest
Zważywszy na to że jest to szklanka jubileuszowa z 1985 roku (pytanie ile ich weszło w obieg i ile się zachowalo) myślę że spokojnie jest warta kilkadziesiąt PLN, a kto wie, może i więcej.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Kilkadziesiąt nie sądzę, kilkanaście z pewnością. Wystaw na Allegro - ostatnio coś w tym rodzaju było, nie pamiętam za ile. Jeśli chcesz się zabezpieczyć przed zbyt niską ceną, daj opcję "cena minimalna" - ale tutaj musisz coś już określić
Moja wycena - od 12 do 18 PLN, zależna od stanu szklanki, ewentulanych zadrapań i jakości nadruku.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
No i masz babo placek (Bożonarodzeniowy ma się rozumieć)
Pisząc swojego posta miałem na myśli kilkanaście złotych a napisało mi się kilkadziesiąt, co oczywiście nic nowego do tematu nie wnosi, ale nie mogłem się powstrzymać przed sprostowaniem. To tyle, znikam.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
albeertos napisał(a)
Moja wycena - od 12 do 18 PLN, zależna od stanu szklanki, ewentulanych zadrapań i jakości nadruku.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Jeśli ktoś jest chętny to pisać na PW... Odbiór na giełdzie warszawskiej.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment
-
-
Ach te gigahipermarkety ! Tylko je stać na takie promocjePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment