Ogromne etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mafar
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1262

Ogromne etykiety

Dzisiaj otrzymałem 9 ogromnych etykiet(380x155)z angielskiego browaru
    Aston Manor.Chętnie je wymienię na podstawki z Polski albo z Rosji.
    Zainteresowanym mogę przesłać resztę skanów.
    Attached Files
    Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Related Topics

Collapse

• heckler
    Portugalia, Madeira, Funchal, Av. Mar e Comunidades Madeirenses, Brewery Beerhouse
    heckler
    Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
    Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
    2024-06-03, 10:26
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • grzeber
    XXV Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2022
    grzeber
    Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
    Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
    2022-12-01, 22:20
  • dadek
    Heidelberg, Leyergasse 6, Kulturbrauerei
    dadek
    Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
    Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...
    2022-11-23, 01:54
  • heckler
    Czechy, Březová-Oleško, Pražská 11, Vlastenec pivovar Březová
    heckler
    Nieopodal Pragi w wiosce Březová-Oleško od września 2019 roku działa browarek Vlastenec. Prace nad jego otwarciem trwały aż osiem lat, ale właściciel dopiął swego i w rodzinnej restauracji można napić się pysznego piwka ​. Prostokątny, piętrowy budynek może nie jest najpiękniejszy, ale...
    2022-11-18, 16:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...