wymiana kapsli

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gregbeerek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.02
    • 65

wymiana kapsli

Jestem zainteresowany wymianą kapsli - jeśli macie coś do zaproponowania to czekam na oferty
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

To może wpierw przedstawisz swoją ?
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• aro
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2002.06
      • 50

zainteresowany to jestem zawsze,daj znac co masz na priv

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
        Alkoneser
        Cześć,
        moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
        Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
        2023-06-20, 13:01
      • Grygajestem
        Wymiana kapsli
        Grygajestem
        Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
        2022-07-13, 13:59
      • Dermid
        Identyfikacja kapsli (3)
        Dermid
        Witam forumowiczów,
        wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
        2020-03-04, 21:44
      • Serek82
        Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2020
        Serek82
        Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
        Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.

Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...
        2020-09-22, 07:52
      • georgeko
        Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
        georgeko
        Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
        2020-06-16, 10:41
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...