kolega mlody, był ostatnio na forum 26.06.2004, więc nie sądzę, by tu jeszcze wrócił skoro do tej pory tego nie zrobił i nie daje znaku życia.
Etykiety rozdam
Collapse
X
-
Każdy może SWOJE dane osobowe tutaj prezentować o ile zechce. Ustawa tyczy się tego co ja udostępnię bez zgody "posiadacza" tychże danych osobowych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
no właśnie. Ja też wysyłałem koperty ze znaczkiem do mlodego, a odpowiedzi jak nie było tak nie ma. Co prawda nie wysłałem nic w zamian, ale ta sprawa miała być obgadana na PW. A może młody chce coś dostawać w zamian, to wtedy łaskawym okiem spojrzy na kopertę?Comment
-
Tak sobie myślę, że jak ktoś młody z dobrego serca i na tak zwane zapotrzebowanie społeczne (przecież nie dla siebie) zaczyna wynosić całe arkusze z drukarni, to jakiś starszy może mieć odmienne zdanie. Wniosek - MŁODY, czy ty jeszcze pracujesz ???Comment
Comment