OJ KUDLATY cos nie tak z Twoim Kolekcjonerka Pasja to wszystkie Kapsle z AUSTRI a nie Niemiec.Zanim umiescisz ogloszenie w Allegro to sprawdz o co chodzi bo sie osmieszysz na caly swiat kolekcjonerski:
No widze ze azukcja zakonczyla sie sukcesem za cale 12,50 zl
Musze sie zastanowic czy tez czasem nie zrobic kilka nowych zestawiköw a mam ich bardzo duzo -jezeli zaczne sprzedawac 12 kapsli za 12,50 to byc moze kupie sobie wlasny browar
Andi napisal/a
No widze ze azukcja zakonczyla sie sukcesem za cale 12,50 zl
Musze sie zastanowic czy tez czasem nie zrobic kilka nowych zestawiköw a mam ich bardzo duzo -jezeli zaczne sprzedawac 12 kapsli za 12,50 to byc moze kupie sobie wlasny browar [/B]
Możesz ominąć koszty wysyłki zagranicznej wystawiając na ebay. A i ceny można też osiagnąć np. 5 kapsli za 2,50 EUR. Co prawda rozrzut jest duży od 1 EUR do 9 EUR za 50 sztuk
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi: - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł - śrutownik stołowy 200 zł - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł - refraktometr 0-40°Brix'a...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Comment