zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Iwka95
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.01
    • 67

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

Pewnie, że aktualne. Podeślij proszę w pw namiary na swój najbliższy paczkomat.
    Poszło na PW .

Comment

• SupeR_PiwosZ
      Porucznik Browarny Tester
      🥛🥛🥛
      • 2008.05
      • 388

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95

Poszło na PW .
      Podałaś mi nie pełne dane potrzebne do wysyłki. Odpisałem na pw co jeszcze potrzebuję.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
        heckler
        Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
        2023-09-13, 07:39
      • darekd
        ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
        darekd
        Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
        Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
        Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
        2025-01-22, 22:57
      • heckler
        Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
        heckler
        Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
        2025-01-17, 10:05
      • dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • ART
        Maryensztat, Brew Paths Wet Hop Hazy IPA Książęcy
        ART
        Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.

Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
        2024-12-07, 17:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...