zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Iwka95
    replied
    Paczuszka odebrana , zabieram się za przeglądanie Niestety z powodu niespodziewanego wyjazdu ( praca ) paczkę odeślę dopiero po 24 lipca . Przepraszam kol. Tomka za zwłokę ale nie dam rady wcześniej . Proszę o wyrozumiałość i Wasze !!!

Leave a comment:

• tomek1987
    replied
    Jakby co to jestem następny w kolejce

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka wysłana w dniu dzisiejszym do koleżanki Iwka95.

Leave a comment:

• Iwka95
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

Pewnie, że można! Napisałem do Ciebie nie raz, że paczka ze zmyślnego planu to zawsze jakiś tam sposób na uzupełnienie kolekcji. A widzę, że aktywna z Ciebie kolekcjonerka. Podeślij na pw dane do wysyłki paczkomatem. Jeśli pw nie zadziała to daj znać w temacie. Podam Ci e-mail, na który wyślesz potrzebne info. Twoje zdrowie!
    To się cieszę ! Adres do wysyłki poszedł na PW .
    Pozdrawiam serdecznie i Twoje !

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95
    Jeżeli można to zapraszam paczkę do siebie . Co tak będzie w miejscu tkwiła .....
    Wasze !!!!!
    Pewnie, że można! Napisałem do Ciebie nie raz, że paczka ze zmyślnego planu to zawsze jakiś tam sposób na uzupełnienie kolekcji. A widzę, że aktywna z Ciebie kolekcjonerka. Podeślij na pw dane do wysyłki paczkomatem. Jeśli pw nie zadziała to daj znać w temacie. Podam Ci e-mail, na który wyślesz potrzebne info. Twoje zdrowie!

Leave a comment:

• Iwka95
    replied
    Jeżeli można to zapraszam paczkę do siebie . Co tak będzie w miejscu tkwiła .....
    Wasze !!!!!

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Jeśli jest kolejna chętna osoba to paczkę mam gotową do wysyłki.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka jest już u mnie jakby co.

Leave a comment:

• zmora11
    commented on 's reply
    Poszła. Numer przesyłki podałam na maila.

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Wysłałem pw i smsa dla pewności.

Leave a comment:

• zmora11
    commented on 's reply
    Już czeka na mnie w paczkomacie. Jutro odbiorę, ale będę mogła wysłać dalej dopiero we wtorek, bo pt-nd będę w podróży i nie zdołam ani dobrze, obejrzeć, ani zapakować do wysłania dalej. Proszę o dane do wysyłki na PW albo SMS (numer podałam w którymś wpisie wyżej).

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73
    Jest światełko w tunelu. Zlokalizowałem paczkę. Jutro jadę ją odebrać i nadaję ponownie.
    I co udało się ponownie nadać?

Leave a comment:

• maras_73
    replied
    Jest światełko w tunelu. Zlokalizowałem paczkę. Jutro jadę ją odebrać i nadaję ponownie.

Leave a comment:

• zmora11
    commented on 's reply
    Na razie maras_73 próbuje ją wyśledzić. Jak coś będzie wiadomo napiszę tutaj. Mam tylko nadzieję, że to będzie "na dniach", bo od 10 czerwca przez prawie 3 tygodnie będę w rozjazdach i będzie mi trudniej.

• SupeR_PiwosZ
    replied
    I jak tam Panowie, udało się ustalić co z paczką?

Leave a comment: