zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka została wysłana w dniu dzisiejszym do kolegi Krakusa. Zapraszam również kolejne chętne osoby.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krakus
    Ja się chyba skuszę, ale to najwcześniej dopiero po łikendzie. ​​​​​​
    Jeszcze dam znać.
    Nie ma problemu. Paczka jest gotowa do wysyłki. Tylko podeślij mi na pw namiary na paczkomat. Twoje zdrówko!

Leave a comment:

• Krakus
    replied
    Ja się chyba skuszę, ale to najwcześniej dopiero po łikendzie. ​​​​​​
    Jeszcze dam znać.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    I jak tam ktoś chętny żeby pogrzebać sobie w paczce i odświeżyć kolekcję?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka dotarła do mnie. Zawartość mocno się odświeżyła po kolejnym tour de pologne. Jeśli jest kolejny chętny to niech dopisze się do listy i wyśle mi pw z danymi do wysyłki paczkomatem.

Leave a comment:

• tomek1987
    replied
    Paczka przejrzana,poleciała do kolegi super piwosza.paczka jest super pomysłem jako uzupełnienie kolekcji,wyciągnąłem z niej jakieś 40podstawek,tyle samo etykiet i 10kapsli,wrzuciłem z 20podstawek,dużo etykiet odklejek i 2 kufle które mi wadziły.dzięki wielkie

Leave a comment:

• stan46
    replied
    Paczka już w drodze.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    No i git. Grunt, żeby cała akcja kręciła się nadal. Wasze zdrówko! Kolego emerty1576 daj znać na pw czy masz jeszcze gdzieś zapisane moje dane do wysyłki paczkomatem.

Leave a comment:

• stan46
    replied
    Paczka jest u mnie. Odebrałem przed wyjazdem ale niestety nie miałem już czasu na przejrzenie zawartości. Dzisiaj wróciłem po świątecznych wojażach i będę brał się za przeglądanie. Myślę że po Nowym Roku wyślę dalej. Proszę emeryt 1576 o dane do wysyłki.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Paczka 18 grudnia wyruszyła do stan46 i z tego co patrzę to odebrał ją z paczkomatu. Nie wiadomo co z nią dalej bo nic nie napisał
    Ostatnia zmiana dokonana przez pegie23; 2021-12-28, 11:37.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Jak tam akcja Pany? Bo coś tak raptem zacichli. Jak nie ma innych chętnych to się dopiszę raz jeszcze.

- pegie23
    - stan46
    - emeryt1576
    - SupeR_PiwosZ

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Paczka wczoraj rano ruszyła dalej

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Paczka jest u mnie. Do końca tygodnia postaram się przesłać dalej. stan46 prześlij mi na PW dane do wysyłki paczkomatem

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka ruszyła w dalszą drogę, dzisiaj z samego rana.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka odebrana. Na dniach zrobię przegląd i wysyłam dalej, maksymalnie do końca następnego tygodnia. Kolego pegie23 potwierdź mi proszę swoje dane do wysyłki.

Leave a comment: