zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Kolego emeryt1576 jeśli po Tobie nikogo chętnego nie będzie to możesz podesłać paczkę do mnie raz jeszcze.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emeryt1576
    Jak tam paczka?są jakieś fajne podstawki czy dużo makulatury? dopisał bym się
    Paczka wysłana

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Podkładek jest sporo, większość to pewnie popularne wzory ale zawsze można coś dla siebie znaleźć. Zależy czego poszukujesz. Trzeba się dopisać, przejrzeć i się przekonać.

Paczka już prawie ogarnięta, będzie gotowa po weekendzie do wysłania więc jak ktoś jest chętny to proszę o dane do wysyłki.

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Jak tam paczka?są jakieś fajne podstawki czy dużo makulatury? dopisał bym się

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Paczka już u mnie. Jak ogarnę dam znać

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka wysłana.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23
    Jasne poczekam
    To git! Postaram się wysłać ją jak najszybciej.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Jasne poczekam
    Ostatnia zmiana dokonana przez pegie23; 2021-08-04, 08:19.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23
    To może w międzyczasie ja bym ponownie do paczki zajrzał. SupeR_PiwosZ chyba już kiedyś do mnie wysyłałeś, masz moje dane?
    Tak, mam Twoje dane. Tylko paczkę będę mógł Ci wysłać dopiero na koniec następnego tygodnia lub nieco później. Na ten moment nie mam takiej możliwości. Jesteś w stanie poczekać?

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    To może w międzyczasie ja bym ponownie do paczki zajrzał. SupeR_PiwosZ chyba już kiedyś do mnie wysyłałeś, masz moje dane?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Ja w przyszłym miesiącu się odezwe
    Nie ma problemu. Jak nikt się wcześniej nie dopisze to jesteś zaraz po mnie.

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Ja w przyszłym miesiącu się odezwe

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka odebrana i przejrzana. Kolego emeryt1576 jesteś chętny na przegląd paczki? Zapraszam również innych. Jestem w stanie na dniach wysłać do paczkomatu.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Witam,jak tam stoją podstawki w paczce?dużo ciekawości?poszukuje podstawek z Bałkanów i z turcji
    Dopisz się na listę to Ci wyślę paczkę jak do mnie trafi. I wtedy sam zobaczysz czy coś ciekawego jest.

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Witam,jak tam stoją podstawki w paczce?dużo ciekawości?poszukuje podstawek z Bałkanów i z turcji

Leave a comment: