zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Wymieniłem karton. Wewnątrz też w kartony i folię popakowałem. Ostatecznie wymieniłem jeszcze trzy polskie szkła masowe na takie jak poniżej. I tak nie mam czwartego... Zapalniczkę otwieracz z RU jeszcze znalazłem. Tuby są spoko, ale moje pakowanie powinno wystarczyć o ile nic nie lata w środku paczki. Puszki boję się wkładać, bo dużo miejsca zajmują, a łatwo ulegają uszkodzeniu. Jak tylko Adi mi poda paczkomat to jeszcze dziś nadam.

Ps. No nie dodam, bo nie przyjmuje plików. Tyskie 7 stadionów. Marko, Figo i Zibi.
    Puszki musiały być czymś wypełnione od środka albo mogły by być właśnie w tubach. W każdym razie w razie czego będzie się "improwizować" z pakowaniem na bieżąco.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Wymieniłem karton. Wewnątrz też w kartony i folię popakowałem. Ostatecznie wymieniłem jeszcze trzy polskie szkła masowe na takie jak poniżej. I tak nie mam czwartego... Zapalniczkę otwieracz z RU jeszcze znalazłem. Tuby są spoko, ale moje pakowanie powinno wystarczyć o ile nic nie lata w środku paczki. Puszki boję się wkładać, bo dużo miejsca zajmują, a łatwo ulegają uszkodzeniu. Jak tylko Adi mi poda paczkomat to jeszcze dziś nadam.

Ps. No nie dodam, bo nie przyjmuje plików. Tyskie 7 stadionów. Marko, Figo i Zibi.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2021-06-28, 18:52.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwszy ogląd sytuacji - stłukło się jedno szkło. Raczej popularne i do dostania bez problemów. Zrobiłem przegląd podstawek i masakryczne duble wyrzuciłem do kosza, bo ich jest najwięcej. Szkoda miejsca na taki badziew. Jak nie było dubla zostawiałem. Polskie zostawiłem, bo może to rarytasy Wziąłem 3 szkła i pewnie coś za nie dorzucę. Dorzuciłem etykiet i kapsli. Z podstawek wydłubałem 3 do zbioru, więc jest nieźle
    Ciężko właśnie te szklanki czymś sensownym zabezpieczyć. Poszukam, może mam w domu takie tuby po whisky. To w razie czego przepakuje to bardziej kruche szkło.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Pierwszy ogląd sytuacji - stłukło się jedno szkło. Raczej popularne i do dostania bez problemów. Zrobiłem przegląd podstawek i masakryczne duble wyrzuciłem do kosza, bo ich jest najwięcej. Szkoda miejsca na taki badziew. Jak nie było dubla zostawiałem. Polskie zostawiłem, bo może to rarytasy Wziąłem 3 szkła i pewnie coś za nie dorzucę. Dorzuciłem etykiet i kapsli. Z podstawek wydłubałem 3 do zbioru, więc jest nieźle

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Dotarła do mnie. Najpóźniej w poniedziałek wyślę dalej.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Co by paczka cały czas w obiegu była.

- dzidek1960
    - e-prezes
    - adi_999
    - SupeR_PiwosZ

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Proszę, spróbuj ponownie wysłać dane do wysyłki.
    Jakoś nie mogę ogarnąć tego nowego browar.bizu, wyświetlało mi się ostatnie kilka wiadomości i myślałem że to wszystko co mam. Udało mi się znaleźć skrzynkę wiadomości o której nie miałem pojęcia a tam kosz wypchany po brzegi, wiadomości od początku mojej działalności na browarze podobnie jak z wiadomościami otrzymanymi. Wyrzuciłem wszystko i mam nadzieję że teraz pójdzie. Denerwują mnie te wiadomości, przyciski itd po angielsku, nie znając języka błądzę po omacku.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Nie można wysłać wiadomości. Użytkownik dzidek1960 przekroczył swój limit wiadomości prywatnych.
    Paczkomat BPO07M

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ
    Tak żeby ordnung w temacie był to aktualna lista chętnych poniżej:

- SupeR_PiwosZ
    - dzidek1960
    - e-prezes
    - adi_999
    Przesyłkę przed chwilą odebrałem, dziękuję. Postaram się ją przejrzeć do końca tygodnia i wysłać dalej na początku przyszłego tygodnia.
    e-prezes proszę o dane do wysyłki, najchętniej na paczkomat inpostu.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Tak żeby ordnung w temacie był to aktualna lista chętnych poniżej:

- SupeR_PiwosZ
    - dzidek1960
    - e-prezes
    - adi_999

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Też się wpisywałem.

Leave a comment:

• adi_999
    replied
    A ja się kolejny raz dopiszę, żeby paczka nie utknęła w martwym punkcie.

- zmora
    - genea
    - SupeR_PiwosZ
    - adi_999

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960

Poszło na e-mail
    Dotarło. Postaram się do końca nadchodzącego tygodnia wysłać do Ciebie paczkę.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Paczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej.
    Poszło na e-mail

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Dopiszę się na listę.

Leave a comment: