zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    To ja się też jeszcze raz dopiszę.

- emeryt1576
    - zmora
    - xtom71
    - SupeR_PiwosZ

xtom71
    daj znać jak już będziesz miał gotową paczkę do dalszej wysyłki.

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Przejrzałem i masa złomu blaszanego jest w tej paczce wyciągnąłem jakieś 80podstawek dałem ok 120 piwnych i nie piwnych kapsle i parę etykiet.prosze podać dane do paczkomatu kto tam chce następny ta paczke.

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Tak,w ten sposób.mysle że gdzieś do tygodnia mi zostawi namiary,jak nie to my się będziemy kontaktować

Leave a comment:

• xtom71
    replied
    Czy dobrze rozumiem, że kolejka wygada tak:
    Aktualnie:
    - emeryt1576
    - zmora
    - xtom71 ?

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Paczka już u mnie,mam nadzieję że do weekendu to ogarnę.Proszę następną osobe w kolejce o podanie danych do paczkomatu.
    Ktoś jest zainteresowany kupnem etykiet z win francuskich?mam tego setki,cena do uzgodnienia

Leave a comment:

• xtom71
    replied
    Chciałbym po latach zajrzeć do tego zaczarowanego pudełka.
    Kto jest ostatni w kolejce?

Leave a comment:

• maras_73
    replied
    Paczka ruszyła w świat. Uszczknąłem kilka podkładek, w zamian dorzuciłem trochę nowych i etykiety. Pozdrawiam.

Leave a comment:

• maras_73
    replied
    Paczka jest już u mnie. Przez weekend ogarnę i wysyłam dalej. Adres mam.
    A pro po poczty na b.biz. Moja skrzynka nie jest przeładowana, bo mam w niej zaledwie 20 wiadomości. Pozdrawiam.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95
    Zastanawia mnie natomiast olbrzymia ilość dublujących się kapsli ,i to w stanie , delikatnie mówiąc , nie fajnym.
    To długa historia. I tak paczka została wyczyszczona z dużej ilości dubli z masowo dostępnych piw, których nikt nie chciał. Pełniły one tylko rolę wypełniacza.

Leave a comment:

• Iwka95
    replied
    Paczka spakowana i jutro wysyłam do kolejnej osoby . Za zwłokę przepraszam . Ogólnie bardzo fajna inicjatywa i bardzo dobra zabawa podczas przeglądania zawartości . Dziękuję że mogłam w niej uczestniczyć . Z kapsli podmieniłam kilkanaście ale tylko na duble nic nie doszło do kolekcji . Z etykiet podmieniłam około 100 na inne dorzucając kilkanaście od siebie . Podkładek nie tykałam bo nie zbieram ale kilka dorzuciłam . Jedno szkiełko zostało u mnie , nie potrafiłam się oprzeć . Zastanawia mnie natomiast olbrzymia ilość dublujących się kapsli ,i to w stanie , delikatnie mówiąc , nie fajnym .
    Jeszcze raz przepraszam .
    Wasze

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Co się dzieje z paczką,ona jest w obiegu czy co?nikt nie daje żadnego znaku a ludziska czekają.dajcie znać
    Ostatnia zmiana dokonana przez emeryt1576; 2021-02-09, 17:02.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    To taka prośba. Jeśli ktoś dopisuje się na listę to również niech ją wpisze w poniższej postaci.

Aktualnie:
    - iwka95
    - maras_73
    - emeryt1576
    - zmora

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Więc jesteś za mną kolego,mogę Ci dorzucić dużo polskich bo mam na zbyciu

Leave a comment:

• zmora
    replied
    Też się chcę dopisać do listy. Poszukuje podstawek polskich, dołożę trochę zagranicznych i jakieś szkło.

Leave a comment:

• Iwka95
    replied
    Paczka dotarła do mnie . Zabieram się za rozpakowywanie a kolejną osobę proszę o adres . Niestety , paczkę będę mogła wysłać dopiero pod koniec tygodnia . Przepraszam za opóźnienie .

Leave a comment: