zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• emeryt1576
    replied
    Witam,a są jakieś podstawki w tej paczce i jakim kosztem w paczkomacie to posyłacie?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30
    Jeśli kapsli dosyć jest, to mogę się dopisać kolejny raz.
    Nie ma problemu. Podeślij na pw lub na piwosz84@tlen.pl dane paczkomatu i paczka poleci do Ciebie.

Leave a comment:

• krzysztof30
    replied
    Jeśli kapsli dosyć jest, to mogę się dopisać kolejny raz.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95
    Oj kusisz , kusisz .... Powiedz jakie zasoby kapsli i etykiet w tej paczce ?
    Samych kapsli masz kilka kartonów (zagranica, polskie) nawet nie kapslowane się trafiają. Etykiet jest troszkę mniej ale też jest co poprzeglądać. Ogólnie jest dość sporo wszystkiego.

Leave a comment:

• Iwka95
    replied
    Oj kusisz , kusisz .... Powiedz jakie zasoby kapsli i etykiet w tej paczce ?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Jakby ktoś z Was był chętny żeby sobie znowu w paczce pogrzebać to jest gotowa do wysyłki. Ze swojej strony dorzuciłem między innymi kilka starszych i nowszych kufli, etykiety, kapsle, dwie koszulki polo. Może komuś przyda się to do kolekcji.
    Wasze zdrówko!

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka dotarła cała i zdrowa, nieco odchudzona o cześć podkładek. Na dniach będę ją przeglądał dokładniej.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    E tam... Najszybsza przesyłka z Chin dotarła do mnie w 10 dni. To ciut więcej niż z UE.

Cieszę się, że paczka dalej krąży. Jak zdobędę coś co się da do niej dołożyć to się dopiszę. Na razie nie bardzo jest co.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikPOLICE
    Paczka wysłana. Jeszcze w tym roku powinna dotrzeć.
    Hehehe jak to zabrzmiało, jakby szła co najmniej z Chin czy innej Rosji. Tak potwierdzam, paczka nadana. Jak dotrze to się odezwę.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Paczka wysłana. Jeszcze w tym roku powinna dotrzeć.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Tak samo pomyślałem, paczkomaty teraz przepełnione, bo wszyscy ślą do siebie paczki na święta, do tego Ty jesteś ostatni na liście więc zanim nikt się nie dopisze to paczka i tak trochę u ciebie poleży.
    U mnie z paczkomatami jest normalnie. Odbieram paczki bez problemu. Nie miałem żadnych przekierowań na inny paczkomat póki co.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Tak samo pomyślałem, paczkomaty teraz przepełnione, bo wszyscy ślą do siebie paczki na święta, do tego Ty jesteś ostatni na liście więc zanim nikt się nie dopisze to paczka i tak trochę u ciebie poleży.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Hej hej, paczka u mnie.
    z kapsli kilka sztuk wybrałem, niestety tylko zagranica, z Polski wszystko już mam. Podmienilem dwie szklanki.
    Dorzucam kapsle, kilka szklanek, trochę etykiet.
    Z góry przepraszam ale Wyśle niestety dopiero po świętach.
    Dzięki za informację. Mi się nigdzie nie spieszy. Moje dane masz. Ślij po świętach na paczkomat spokojnie. Po mnie na liście i tak nikogo nie ma póki co więc nie ma ciśnienia.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Hej hej, paczka u mnie.
    z kapsli kilka sztuk wybrałem, niestety tylko zagranica, z Polski wszystko już mam. Podmienilem dwie szklanki.
    Dorzucam kapsle, kilka szklanek, trochę etykiet.
    Z góry przepraszam ale Wyśle niestety dopiero po świętach.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23
    Ruszyła w dalszą drogę
    I jak tam kolego kopernikPOLICE, paczka dotarła?

Leave a comment: