zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• pegie23
    replied
    Ruszyła w dalszą drogę

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Paczka jest już u mnie. Przez weekend postaram się ją ogarnąć

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Jeszcze numer telefonu potrzebuję.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Dane wysłałem

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Paczka dotarła. Pegie23 poproszę o dane do wysyłki na pw.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Przepraszam za opóźnienie, ale z końcem miesiąca zbiegły mi się dwa projekty i nie miałem na nic czasu. Dziś paczka ruszyła w dalszą drogę. Nadałem ją ekspresem, więc powinna być u Ciebie Yaro74 w piątek. Także miłego weekendowego przeglądania...

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    W sumie, co by paczka nie utknęła w "martwym punkcie" to też się dopiszę raz jeszcze.

- genea
    - yaro74
    - pegie23
    - kopernikPOLICE
    - SupeR_PiwosZ

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Wysłałem.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Paczka jest już u mnie. Yaro74 wyślij mi swoje dane na birofilia@wp.pl

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Dzięki za wskazówkę, faktycznie były stare wiadomości nawet sprzed ponad 10 lat. Nawet już nie pamiętałem że z takimi użytkownikami pisałem... w każdym razie wyczyściłem wszystkie foldery, mam pusto więc mam nadzieję że teraz będzie działać

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Napisałem już kilka razy... Po zassaniu ze starej bazy zassało wiadomości dawno usunięte i niewidoczne w starej wersji. Teraz one tam nadal są, nawet sprzed kilku lat. Jeśli dalej jest dla zwykłego usera 100 PW jako graniczne to u niego skrzynka jest zapchana (tymi starymi). Innej przyczyny nie znam, ale u mnie pomogło.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2020-11-21, 12:53.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
    Dziwne te nowe pw... Ja odebrałem Twoją i nawet odpisałem...
    Też nie wiem co jest grane. Wcześniej normalnie działało. Specjalnie jeszcze próbowałem usuwać swoje stare wiadomości choć było ich dosłownie kilkanaście. Nie pomogło.

W każdym razie paczka przepakowana w nowy sporo grubszy karton, kapsle przepakowane bo jak otworzyłem to jedna z foliowych koszulek była pęknięta i wszystko rozsypało się na pozostałą zawartość. Szklankę, która jest z najcieńszego szkła włożyłem do osobnego kartonu, żeby było mniejsze ryzyko stłuczenia. Wysłana dziś jakieś 40 minut temu. Kolego genea, paczka powinna być u Ciebie w poniedziałek. Numer śledzenia wysyłam jako odpowiedź na maila z Twoim adresem.
    Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2020-11-20, 16:28.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Do Genea nie moge wysłać pw, bo ma przekroczony limit wiadomości.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Ale przecież można się wcześniej dogadać zanim jeszcze paczka dojdzie, tym razem ja tak zrobiłem bo poprzednim razem też miałem utrudniony kontakt z kolejną osobą z listy i paczka czekała tydzień bez potrzeby.

Lista osób jest jawna zatem nic nie stoi na przeszkodzie by wysyłać z wyprzedzeniem do poprzedników wiadomość z podanym adresem.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Dziwne te nowe pw... Ja odebrałem Twoją i nawet odpisałem...

Leave a comment: