zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• genea
    replied
    Dziwne te nowe pw... Ja odebrałem Twoją i nawet odpisałem...

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

Wiesz co podeślij mi ten adres na maila piwosz84@tlen.pl. Jest jakiś problem z pw bo nie widzę od Ciebie żadnej wiadomości.
    Wysłałem

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Ponawiam prośbę do kolegi genea o podanie adresu do wysyłki na mój adres e-mail. Chciałbym jutro wysłać tą paczkę bo w przyszłym tygodniu może być to nie możliwe. A nie chcę jej przetrzymywać w nieskończoność. U mnie pw nie działają, poza tym pojawia mi się komunikat, że masz odbieranie pw zablokowane.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Zobacz kosz, bo są tam stare maile. Pewnie jak ich nie usuniesz wszystkich to nie będzie prawidłowo działać.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Mail wysłałem.
    A z ta skrzynką na PW jest jakiś problem, z tego co patrzę jest pusta, ogólnie ciężko ją ogarnąć.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    pegie23, proszę napisz do mnie na adres tomek306@interia.pl to podam ci dane do wysyłki, pisałem na PW ale chyba masz przepełnioną skrzynkę.
    A wolę zrobić to wcześniej niż potem czekać.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kopernikPOLICE; 2020-11-19, 00:25.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
    Adres podany
    Wiesz co podeślij mi ten adres na maila piwosz84@tlen.pl. Jest jakiś problem z pw bo nie widzę od Ciebie żadnej wiadomości.
    Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2020-11-18, 21:28.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Adres podany

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    To i ja chętnie zajrzę do paczki ponownie, chętnie dorzucę jakieś szkło oraz kapsle i etykiety.
    - genea
    - yaro74
    - pegie23
    - kopernikPOLICE

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    To ja się jeszcze raz dopiszę

- genea
    - yaro74
    - pegie23

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Proszę użytkownika genea o podanie adresu na pw. Wysyłka w czwartek lub piątek rano.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Mi też się podobało i jestem jak najbardziej za powtórzeniem akcji.
    Może takie spersonalizowanie paczki faktycznie nie było by złe bo ja np. liczyłem na więcej etykiet. Ale mimo to wzbogaciłem się o pare rzeczy które mi podpasowały więc ogólnie jestem zadowolony.
    Tylko wydaje mi się, że nawet jak spersonalizujemy paczkę to wiadomo że nie każdy z tych "przeznaczonych dla niego rzeczy" wszystko weźmie i z czasem paczka i tak nabierze kilogramów.
    A może najpierw zrobić listę chętnych i przy wpisywaniu na nią od razu niech każdy podaje co go interesuje, wtedy wszyscy przed nim będą wiedzieli co ładować do środka.

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikPOLICE
    Ja niestety też dorzuciłem kolekcje kapsloch których już nie zbieram i nie znam nikogo kto zbiera by mu to oddać więc wrzuciłem do paczki.
    Zbierający kapslochy : toto i masumi

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Mi tam się podobało, koszt niewielki a zawsze coś się znajdzie dla siebie.
    chętnie wezmę udział jeszcze raz, jeśli będzie taka możliwość.
    Faktem jest że sporo tam masówki (kapsle) co tylko dodaje wagi paczce.
    Od groma podstawek, które zbiera coraz mniej osób.
    Ja niestety też dorzuciłem kolekcje kapsloch których już nie zbieram i nie znam nikogo kto zbiera by mu to oddać więc wrzuciłem do paczki.
    Fajnie byłoby gdyby do paczki wrzucano rzeczywiście ciekawe przedmioty zamiast zalegajacych kolektybiliów i myśli że kogoś uszczęśliwi a niestety fakt jest taki że tylko dorzuca niepotrzebnych kilogramów.

Ja następnym razem, dam znać osobie która będzie do mnie słać paczkę co zbieram i tak samo zapytam osoby do której ja będę słać paczkę czym jest szczególnie zainteresowana. Paczka będzie bardziej spersonalizowana ale przynajmniej jest większa szansa że do paczki trafi coś czego następna osoba nie ma a poszukuje.
    Bo niestety fakt jest taki że gdybym chciał włożyć wszystko co mam na wymianę to miejsca pod plandeką żuka by zabrakło, więc do takiego kartonu to trzeba zrobić niezłą selekcję.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Tak gwoli sprawiedliwości, jak oceniacie ten projekt, bo w tego rocznej edycji było mniej uczestników i różnie oceniano ten pomysł? Włącznie z ostrą krytyką. Także przy wpisie o własnym udziale mile widziane opinie...

Leave a comment: