zmyślny plan
Collapse
X
-
Paczka dotarła, niestety jedna szklanka strzeliła...Pobrałem kilka wafli, troszkę etykiet i kapsli, uzupełniłem takowymi. Superpiwosza proszę o wysłanie adresu do wysyłki na maila: salwarowski.hubert@gmail.com. Niestety nie da się skrzynki na bizie ogarnąć, zresztą nie chce mi się już.Leave a comment:
-
dorzuciłem kilka nowych bosmanów i trochę mniej lub bardziej ciekawych kapsli z Polski i zagranicy których rzeczywiście ktoś może nie mieć.
W każdym razie paczka zapakowana, nic nie usuwałem, leci do volodos.Ostatnia zmiana dokonana przez kopernikPOLICE; 2020-10-27, 20:03.Leave a comment:
-
No z jednej strony masz rację no ale z drugiej może komuś się to przyda.
coz tego że dorzuca ktoś 1000 kapsli skoro nawet szkoda czasu żeby to przeglądać bo przez worek widać że to pospolite kapsle które każdy zbierający kapsle ma.
Decyzje pozostawiam wam, dajcie znać czy słać to dalej czy wyciagnac to z paczki i dodać coś ciekawszego. Ewentualnie zostawić po 3 sztuki z każdego wzoru.
Volodos, wysłałem ci wiadomość z prośbą o dane do wysyłki. Czekam na info.Leave a comment:
-
Nie ma problemu. Podeślę Ci wieczorem. Możesz jednak jeszcze poczekać. Z tego co pamiętam volodos to raczej aktywny użytkownik.Leave a comment:
-
Hmm, nie wiem co mam robić, paczka spakowana a kolejny kolekcjoner z listy się nie odzywa, czekam do piątku, jak się volodos nie odezwie wysyłam do kolejnej osoby z listy, zatem SupeR_PiwosZ proszę w razie czego o dane do przesyłki nr tel, mail oraz paczkomat do którego sobie życzysz przesłać paczkę.
Podaje mail bo może tutaj coś nie hula.
tomek306@interia.plLeave a comment:
-
coz tego że dorzuca ktoś 1000 kapsli skoro nawet szkoda czasu żeby to przeglądać bo przez worek widać że to pospolite kapsle które każdy zbierający kapsle ma.
Decyzje pozostawiam wam, dajcie znać czy słać to dalej czy wyciagnac to z paczki i dodać coś ciekawszego. Ewentualnie zostawić po 3 sztuki z każdego wzoru.
Volodos, wysłałem ci wiadomość z prośbą o dane do wysyłki. Czekam na info.2 PhotosOstatnia zmiana dokonana przez kopernikPOLICE; 2020-10-24, 00:34.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Paczka już jest u mnie, coś z kapsli powinno dojść do kolekcji,myślę że kilkadziesiąt sztuk. kilka otwieraczy też przygarnalem. Wiekszosc paczki to wafle więc nawet nie dokładam kolejnych.
Szkoda że niektórzy wkładają do paczki kapsle typu Polska masówka ( harnasie, Tatry, żywce, Tyskie, perły itp) po co to komu? Mi by było wstyd, wkładać do paczki pordzewiałe kapsle oraz takie których pełno w każdym polskim mieście.
Dorzuce 200 kapsli, szkło, etykiety, gadżety, otwieracze. Jak wrócę z pracy to się tym zajmę.
w sobotę najpózniej w poniedziałek postaram się wysłać,musze ogarnąć karton.
Leave a comment:
-
To ja się dopiszę po raz pierwszy:
- krzysztof30
- KopernikPOLICE
- volodos
- SupeR_PiwosZ
- genea
- yaro74
Leave a comment:
-
Widzę, że paczka z lekka się zmieniła, więc chętnie zajrzę do niej drugi raz
Tak więc lista aktualnie wygląda tak:
- krzysztof30
- KopernikPOLICE
- volodos
- SupeR_PiwosZ
- geneaLeave a comment:
-
Przeglądając kapsle starałem się je trochę uporządkować. I te, które występowały w bardzo dużych ilościach złożyłem do jednej paczki. Resztę w kilka mniejszych paczek. Mam nadzieję że łatwiej będzie się to wszystko przeglądać.Leave a comment:
-
Odebrałem. Przejrzałem.
Wybrałem ze 30 kapsli, dwie garści bosmanów i przypinkę. Jeśli chodzi o kapsle raczej masówka ( chyba ze 100 harnasi i ze 30 primatorów czeskich. Od siebie dodałem kilkanaście niebutelkowanych polskich sprzed 10 lat, kilkadziesiąt pojedynczych polskich butelkowanych i ze 100 zagranicznych ( troche Chin niebutelkowanych), dwie garści podstawek, garść etykiet zagranicznych i z 10 otwieraczy. W paczce jest duża ilość podstawek i kilka szkieł. ( o dziwo w tej edycji mało etykiet). Jutro wysyłam dalej, jeżeli kolejne osoby będą chciałby więcej włożyć niż wyjąć, to będzie trzeba zmienić karton na większy. Tak wygląda gotowa do wysłania.Ostatnia zmiana dokonana przez krzysztof30; 2020-10-19, 13:14.Leave a comment:
-
Ja w sumie też. Co by paczka dalej się kręciła. A pewnie jeszcze coś mi się znajdzie ciekawego żeby do niej wrzucić.
- krzysztof30
- KopernikPOLICE
- volodos
- SupeR_PiwosZOstatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2020-10-18, 18:43.Leave a comment: