zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Poszło.

Leave a comment:

• volodos
    replied
    Paczka dotarła, niestety jedna szklanka strzeliła...Pobrałem kilka wafli, troszkę etykiet i kapsli, uzupełniłem takowymi. Superpiwosza proszę o wysłanie adresu do wysyłki na maila: salwarowski.hubert@gmail.com. Niestety nie da się skrzynki na bizie ogarnąć, zresztą nie chce mi się już.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR

Nie wiem czy każdy ma dostęp do kapsli Bosmana czy kapsli z Kanady czy USA ???
    Ja też nie wiem ale, nie są to jakieś nowości tylko stare już kapsle i przeszły przez kilka rąk i dalej krążą.
    dorzuciłem kilka nowych bosmanów i trochę mniej lub bardziej ciekawych kapsli z Polski i zagranicy których rzeczywiście ktoś może nie mieć.
    W każdym razie paczka zapakowana, nic nie usuwałem, leci do volodos.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kopernikPOLICE; 2020-10-27, 20:03.

Leave a comment:

• volodos
    replied
    Adres do kopernikPOLICE wysłany, sorry za obsuwę.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikPOLICE

No z jednej strony masz rację no ale z drugiej może komuś się to przyda.
    coz tego że dorzuca ktoś 1000 kapsli skoro nawet szkoda czasu żeby to przeglądać bo przez worek widać że to pospolite kapsle które każdy zbierający kapsle ma.
    Decyzje pozostawiam wam, dajcie znać czy słać to dalej czy wyciagnac to z paczki i dodać coś ciekawszego. Ewentualnie zostawić po 3 sztuki z każdego wzoru.

Volodos, wysłałem ci wiadomość z prośbą o dane do wysyłki. Czekam na info.
    Nie wiem czy każdy ma dostęp do kapsli Bosmana czy kapsli z Kanady czy USA ???

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Nie ma problemu. Podeślę Ci wieczorem. Możesz jednak jeszcze poczekać. Z tego co pamiętam volodos to raczej aktywny użytkownik.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Hmm, nie wiem co mam robić, paczka spakowana a kolejny kolekcjoner z listy się nie odzywa, czekam do piątku, jak się volodos nie odezwie wysyłam do kolejnej osoby z listy, zatem SupeR_PiwosZ proszę w razie czego o dane do przesyłki nr tel, mail oraz paczkomat do którego sobie życzysz przesłać paczkę.

Podaje mail bo może tutaj coś nie hula.
    tomek306@interia.pl

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74

To po prostu wyrzuć takie badziewie, żeby dalej nie krążyło.
    No z jednej strony masz rację no ale z drugiej może komuś się to przyda.
    coz tego że dorzuca ktoś 1000 kapsli skoro nawet szkoda czasu żeby to przeglądać bo przez worek widać że to pospolite kapsle które każdy zbierający kapsle ma.
    Decyzje pozostawiam wam, dajcie znać czy słać to dalej czy wyciagnac to z paczki i dodać coś ciekawszego. Ewentualnie zostawić po 3 sztuki z każdego wzoru.

Volodos, wysłałem ci wiadomość z prośbą o dane do wysyłki. Czekam na info.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kopernikPOLICE; 2020-10-24, 00:34.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikPOLICE
    Szkoda że niektórzy wkładają do paczki kapsle typu Polska masówka ( harnasie, Tatry, żywce, Tyskie, perły itp) po co to komu? Mi by było wstyd, wkładać do paczki pordzewiałe kapsle oraz takie których pełno w każdym polskim mieście.
    To po prostu wyrzuć takie badziewie, żeby dalej nie krążyło.

Leave a comment:

• kopernikPOLICE
    replied
    Paczka już jest u mnie, coś z kapsli powinno dojść do kolekcji,myślę że kilkadziesiąt sztuk. kilka otwieraczy też przygarnalem. Wiekszosc paczki to wafle więc nawet nie dokładam kolejnych.
    Szkoda że niektórzy wkładają do paczki kapsle typu Polska masówka ( harnasie, Tatry, żywce, Tyskie, perły itp) po co to komu? Mi by było wstyd, wkładać do paczki pordzewiałe kapsle oraz takie których pełno w każdym polskim mieście.
    Dorzuce 200 kapsli, szkło, etykiety, gadżety, otwieracze. Jak wrócę z pracy to się tym zajmę.
    w sobotę najpózniej w poniedziałek postaram się wysłać,musze ogarnąć karton.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    To ja się dopiszę po raz pierwszy:

- krzysztof30
    - KopernikPOLICE
    - volodos
    - SupeR_PiwosZ
    - genea
    - yaro74

Leave a comment:

• genea
    replied
    Widzę, że paczka z lekka się zmieniła, więc chętnie zajrzę do niej drugi raz
    Tak więc lista aktualnie wygląda tak:
    - krzysztof30
    - KopernikPOLICE
    - volodos
    - SupeR_PiwosZ
    - genea

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Przeglądając kapsle starałem się je trochę uporządkować. I te, które występowały w bardzo dużych ilościach złożyłem do jednej paczki. Resztę w kilka mniejszych paczek. Mam nadzieję że łatwiej będzie się to wszystko przeglądać.

Leave a comment:

• krzysztof30
    replied
    Odebrałem. Przejrzałem.
    Wybrałem ze 30 kapsli, dwie garści bosmanów i przypinkę. Jeśli chodzi o kapsle raczej masówka ( chyba ze 100 harnasi i ze 30 primatorów czeskich. Od siebie dodałem kilkanaście niebutelkowanych polskich sprzed 10 lat, kilkadziesiąt pojedynczych polskich butelkowanych i ze 100 zagranicznych ( troche Chin niebutelkowanych), dwie garści podstawek, garść etykiet zagranicznych i z 10 otwieraczy. W paczce jest duża ilość podstawek i kilka szkieł. ( o dziwo w tej edycji mało etykiet). Jutro wysyłam dalej, jeżeli kolejne osoby będą chciałby więcej włożyć niż wyjąć, to będzie trzeba zmienić karton na większy. Tak wygląda gotowa do wysłania.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez krzysztof30; 2020-10-19, 13:14.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos
    Chętnie się znów dopiszę do listy
    Ja w sumie też. Co by paczka dalej się kręciła. A pewnie jeszcze coś mi się znajdzie ciekawego żeby do niej wrzucić.

- krzysztof30
    - KopernikPOLICE
    - volodos
    - SupeR_PiwosZ
    Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2020-10-18, 18:43.

Leave a comment: