zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• adamb71
    replied
    Paczka zakończyła swój żywot po mojej wysyłce do kol. Pela. Myślę, że ja powinienem i chcę ją kontynuować.Dlatego też proponuję zrobić nową listę.Paczkę prześlę do pierwszej osoby z listy o.k. 6-7 września, wcześniej nie dam rady. Proponuję też zapisywać na listę tylko te osoby, które mają już nieco stażu na Browar.biz W ten sposób unikniemy tak brzydkich sytuacji na przyszłość.

Pozdrawiam

Leave a comment:

• volodos
    replied
    Cóż za zapał. Normalnie las rąk w górze...

Leave a comment:

• volodos
    replied
    Poszła w końcu ta paczka? Jeżeli nie, to może zróbmy nową listę?
    Ostatnia zmiana dokonana przez volodos; 2011-08-14, 13:00.

Leave a comment:

• tigu
    replied
    Gdzieś na pierwszej stronie była propozycja wafli, nie czytałem całości 55 stron więc nie wiem czy są chętni na tego typu akcesoria mam kilkanaście, część się powtarza, mogę je dorzucić.

Leave a comment:

• Lillii
    replied
    Czy inicjatywa upadła czy wzniosła się na nowo?? Jeśli żyje proszę o dopisanie mnie do listy

Leave a comment:

• Maggyk
    replied
    Szkoda, żeby taka fajna zabawa zniknęła z naszego forum. Mamy trochę różnych gadżetów w domu, które szczerze mówiąc nie leżą w kręgu naszych zainteresowań. Niech więc paczka znowu ruszy w trasę - tym razem z siedziby administracji. Kto tam był kolejny na liście proszę o przekazanie danych na PW

Leave a comment:

• lesniczy
    replied
    i po zabawie...

Leave a comment:

• karin861
    replied
    O ile w ogóle...

Leave a comment:

• genea
    replied
    No chyba, że na Wielkanoc

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Ale lipa.. W takim razie genea przed świętami jej nie dostaniesz

Leave a comment:

• genea
    replied
    Widzę, że nic nie drgnęło w tej sprawie? Ehh, Pela, Pela...

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Pela, co z tobą?! Pozwolisz nam dalej cieszyć się paczuszką?

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
    Idea była bardzo szczytna i ciekawa, szkoda że to się tak skończyło. Może na przyszły raz powinno się wprowadzić jakieś ograniczenia dla userów, żeby nie było znów sytuacji, że ktoś jest na forum 3 dni zarejestrowany a już jest chętny by przyjąć paczkę z fantami.
    Bardzo trafne stwierdzenie. Powinny być jakieś kryteria stawiane userom, chociażby czas zarejestrowania na forum, posty itp.

Leave a comment:

• pioterb4
    replied
    Idea była bardzo szczytna i ciekawa, szkoda że to się tak skończyło. Może na przyszły raz powinno się wprowadzić jakieś ograniczenia dla userów, żeby nie było znów sytuacji, że ktoś jest na forum 3 dni zarejestrowany a już jest chętny by przyjąć paczkę z fantami.

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Obawiam się, że paczka została stracona bezpowrotnie i trzeba będzie zaczynać od nowa.

Leave a comment: