zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Stomka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
    A masz jakieś podstawki/etykiety/otwieracze? Jak tak to nikt się nie pogniewa.

Mam małe pytanko, czy ktoś mniej więcej, bez wdrażania się w detale, może mi przybliżyć aktualną zawartość paczki? Tzn czy dominują etykiety, czy raczej inne artykuły, czy jest tam jakieś szkło itp. Sam mam do zaoferowania kapsle/etykiety/wafle głownie z Polski, ale też znajdzie się troche zagranicy.

Raczej nie, tylko kapsle
    Także chciałbym się dowiedzieć co dominuje w paczuszce

Leave a comment:

• pioterb4
    replied
    A masz jakieś podstawki/etykiety/otwieracze? Jak tak to nikt się nie pogniewa.

Mam małe pytanko, czy ktoś mniej więcej, bez wdrażania się w detale, może mi przybliżyć aktualną zawartość paczki? Tzn czy dominują etykiety, czy raczej inne artykuły, czy jest tam jakieś szkło itp. Sam mam do zaoferowania kapsle/etykiety/wafle głownie z Polski, ale też znajdzie się troche zagranicy.

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Słuchajcie, paczka będzie jeszcze pewnie długo wędrować, może skombinuje 20 zł, tylko problem w tym że ja kolekcjonuje kapsle, ale żeby dać do paczki jakieś kapsle to nie mam więc mogę się potem dopisać czy to się nie opłaca?

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Tak to jest z uczciwością

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adamb71
    Paczuszkę dostał już baaaardzo dawno i nic... nie odpowiada na e-maile i na PW.
    No to nie ładnie kolego pela1985! Tak się nie robi

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Paczuszkę dostał już baaaardzo dawno i nic... nie odpowiada na e-maile i na PW.

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adamb71
    Zastanawiam się nad upublicznieniem nazwiska kol.pela1985...
    Popsuł zabawę wszystkim oczekującym...
    Macie jakiś problem z tym użytkownikiem?

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Zastanawiam się nad upublicznieniem nazwiska kol.pela1985...
    Popsuł zabawę wszystkim oczekującym...

Leave a comment:

• YouPeter
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stomka
    HaHa xd i tak nie pokryjesz
    Wystarczy mi że na forum umieścisz te zdjęcia, a ja w ten sam dzień umieszczę scan z potwierdzeniem przelewu na twoje konto.

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    HaHa xd i tak nie pokryjesz

Leave a comment:

• ziko74
    replied
    gdzie jest nasza paczuszka

Kolego Pela1985. Podobno u Pana ostatnio widziano paczuszkę z fantami na wymianę. My Browar-Bizowscy prosimy o przesłanie paczuszki do nastepnej osoby z listy i przywrócenia nam radości z oczekiwania na niespodzianki jakie mieści w sobie paczuszka. Z browarnym pozdrowieniem

Leave a comment:

• YouPeter
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stomka
    O Cholerka, jak dwie dychy to rezygnuje ;d
    Jak dorzucisz do paczki zdjęcia browaru Gontyniec to pokryję Ci koszty wysyłki.

Leave a comment:

• Tapir
    replied
    Czy jest sens dorzucać do paczki szkło? Bo pewnie głównie to mógłbym dołożyć, ew. trochę podstawek czy kapsli.

Leave a comment:

• ziko74
    replied
    Według wszystkich znaków na niebie i ziemi to aktualna lista powinna wyglądać tak:
    1. pela1985
    2. Kamil92rypin
    3. genea
    4. Adamoto
    5. Kosa333
    6. krzysztof30
    7. lesniczy
    8. leszektrebacz
    9. ziko74

już pisałem że tydzień na zwiedzenie paczuchy powinien wystarczyć, a o ewentualnym przedłużeniu przetrzymywania paczki np. z powodów losowych, to przyzwoitością by było poinformować o tym pozostałych. Pozdro

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    10.09 wysłałem paczkę do kolegi pela1985 i słuch zaginął po koledze i po paczce.

Leave a comment: