zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• lesniczy
    replied
    Gdzie jest aktualnie paczka?
    Może ktoś uaktualnić listę oczekujących?

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Stomka - słuszna decyzja, gdybym wiedział na początku co jest w pudle to też by mi było szkoda 20zł na to żeby przeze mnie przeszła. No ale jak ktoś tu wcześniej powiedział - najlepsze w tym wszystkim było oczekiwanie aż w końcu do mnie dojdzie

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Nie dasz rady odłożyć z kieszonkowego?
    No i wykrakałeś

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Wypisuje się

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Wiem, że zaczniecie się dopytywać czy mam 18 lat, bo nie mam 20zł na wysłanie paczki, ale tak to jest u mnie...

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stomka
    O Cholerka, jak dwie dychy to rezygnuje ;d
    Nie dasz rady odłożyć z kieszonkowego?

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    O Cholerka, jak dwie dychy to rezygnuje ;d

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    [QUOTE=Stomka;923571]
    1. pela1985
    2. Kamil92rypin
    3. genea
    4. Adamoto
    5. Kosa333
    6. krzysztof30
    7. lesniczy
    8. leszektrebacz
    9. ziko74
    10. Stomka

Teraz tak powinna przedstawiaś się lista

Leave a comment:

• genea
    replied
    ile kosztuje odesłanie takiej ogromnej paki?)
    W 20zł na pewno się zmieścisz

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    1. adamb71
    2. pela1985
    3. Kamil92rypin
    4. genea
    5. Adamoto
    6. Kosa333
    7. krzysztof30
    8. lesniczy
    9. leszektrebacz
    10. ziko74
    11. Stomka

zapisałem

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Rozumiem, więc dopisuje się, podaje temu komuś adres u którego jest paczka, czekam na paczkę, biorę sobie jakąś rzecz, dokładam coś od siebie i odsyłam do następnej osoby?(Nie orientuje się, ale ile kosztuje odesłanie takiej ogromnej paki?)

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Rozumiem, więc dopisuje się, podaje temu komuś adres u ktrego jest paczka, czekam na paczkę, biorę sobie jakąś rzecz, dokładam coś od siebie i odsyłam do następnej osoby?(Nie orientuje się, ale ile kosztuje odesłanie takiej ogromnej paki?)

Leave a comment:

• genea
    replied
    Witam, chciałbym także włączyć się do akcji, możecie mi powiedzieć w skrócie co muszę zrobić?
    O to nie takie proste... Musisz znaleźć ostatni post z listą chętnych, skopiować ją (albo zacytować) i dopisać siebie na końcu.
    Wierzę, że dasz radę

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Witam, chciałbym także włączyć się do akcji, możecie mi powiedzieć w skrócie co muszę zrobić?

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Witam
    Paczkę wysłałem dzisiaj do kolegi pela1985. Nie będę tu wzorem innych kolegów pisał o śmietniku w paczce.Panowie, trzeba było po prostu posprzątać śmieci zamiast marudzić.
    Z przesyłki dobrałem 10 podstawek, 3 kapsle i 1 etykietę.W zamian dokładam 60 dziewiczych kapsli zagranicznych,50 wafli i ok.300 etykiet z Polski i zagranicy.
    I jeszcze na koniec apel do niektórych tzw kolekcjonerów :jeżeli nie masz gadżetów do dołożenia, nie zbieraj kapsli pod sklepem z piwem czy w knajpie, kapsle od Lecha czy Żubra ma chyba każdy początkujący i upychanie ich tylko po to żeby przesyłka trzymała wagę to lekka przesada.Kolejne osoby z listy powinny moim zdaniem usunąć z przesyłki jeszcze te osławione już plastikowe kubeczki zebrane gdzieś na imprezie plenerowej a także niektóre podstawki oderwane gdzieś ze ściany razem z tynkiem.

Pozdrawiam

Leave a comment: