Jako że jestem tym do, którego adresowana jest paczka , nie przeszkadza mi mały poślizg, byle nie za długi bo szykuję się na urlop, a że lokalne piwo wrocławskie Piast jest ze Szczecina to mogę jakieś domowe do paczki wrzucić
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia. Beniamin Franklin
wpadłem na pomysł, że do paczki oprócz różnej maści makulatury, szkła czy kapsli dołoże piwko (w moim przypadku jako mieszkańca Tychów ..."dorzucę" Tagerka z Zawiercia
Moim zdaniem milo będzie jak inny uczestnik zabawy po konsumpcji "wrzuci" jakieś inne regionalne piwko ku uciesze kolejnego goszczącego zmyślną pod swoim domem.
Pomysł dobry Tylko gorzej, jak każdy będzie dorzucał te 0,5 l piwka i paczka będzie ważyła ponad 25 kg Albo nie daj Bóg się zbije któreś i zaleje etykiety, wafle itp
Paczka gotowa jest do dalszej drogi, adres kolejnego uczestnika zabawy dostałem lecz...chciałbym przekazać paczkę koledze Psychomanteum, który jest z Tychów.
Myślę, że to dobry pomysł dla będących niżej w kolejce, ale ciekaw jestem czy koledzy "wczesniejsi" w kolejce nie będą mieli nic przeciwko....
Nie mam nic przeciwko. Kryzys jest, trzeba myśleć kategoriami ekonomicznymi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31
PS wpadłem na pomysł, że do paczki oprócz różnej maści makulatury, szkła czy kapsli dołoże piwko (w moim przypadku jako mieszkańca Tychów ..."dorzucę" Tagerka z Zawiercia
Moim zdaniem milo będzie jak inny uczestnik zabawy po konsumpcji "wrzuci" jakieś inne regionalne piwko ku uciesze kolejnego goszczącego zmyślną pod swoim domem.
Tutaj raczej nie popieram pomysłu. Karinka (mam nadzieję, że mogę przez TY, w Żywcu zapraszam na zapoznawcze piwo) ma rację, jak piwko pęknie to będzie jeden wielki syf.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Tutaj raczej nie popieram pomysłu. Karinka (mam nadzieję, że mogę przez TY, w Żywcu zapraszam na zapoznawcze piwo) ma rację, jak piwko pęknie to będzie jeden wielki syf.
Jasne, my to jak jedna wielka rodzina Oczywiście, z wielką przyjemnością wychylę piwko, a nawet i dwa
Ja to już się "pożegnam" bo o 21.45 mam autobus do Żywca, więc do zobaczenia na giełdzie
Ostatnia zmiana dokonana przez karin861; 2009-06-18, 15:49.
Właśnie w tym momencie paczka została przekazana Psychomanteum.
Adres kolejnego, czyli macasa przekazałem na GG do dalszej wysyłki koledze Psychomanteum.
Kto ma w końcu tą paczkę, bo się pogubiłem??...
Jeśli o mnie chodzi to chyba kogoś puszczę przede mną, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie, więc bez sensu, żeby u mnie stała.
Właśnie wróciłem z urlopu Paczka jest u MNIE (odebrana po moim wyjeździe, pisałem że tak może być !!!)
SETA przypomnij mi się z adresem na PW postaram się przed weekendem puścić dalej
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia. Beniamin Franklin
Po przemyśleniach i opiniach kolejnych uczestników zabawy, jednak nie udało się planu "piwko w paczce" zrealizować, mając na uwadze "ostrożność", z jaką Poczta Polska traktuje przesyłki, chyba faktycznie zbyt duże ryzyko ....
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Comment