Napisałem już kilka razy... Po zassaniu ze starej bazy zassało wiadomości dawno usunięte i niewidoczne w starej wersji. Teraz one tam nadal są, nawet sprzed kilku lat. Jeśli dalej jest dla zwykłego usera 100 PW jako graniczne to u niego skrzynka jest zapchana (tymi starymi). Innej przyczyny nie znam, ale u mnie pomogło.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Dzięki za wskazówkę, faktycznie były stare wiadomości nawet sprzed ponad 10 lat. Nawet już nie pamiętałem że z takimi użytkownikami pisałem... w każdym razie wyczyściłem wszystkie foldery, mam pusto więc mam nadzieję że teraz będzie działaćComment
-
Paczka jest już u mnie. Yaro74 wyślij mi swoje dane na birofilia@wp.plZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
W sumie, co by paczka nie utknęła w "martwym punkcie" to też się dopiszę raz jeszcze.
- genea
- yaro74
- pegie23
- kopernikPOLICE
- SupeR_PiwosZComment
-
Przepraszam za opóźnienie, ale z końcem miesiąca zbiegły mi się dwa projekty i nie miałem na nic czasu. Dziś paczka ruszyła w dalszą drogę. Nadałem ją ekspresem, więc powinna być u Ciebie Yaro74 w piątek. Także miłego weekendowego przeglądania...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...👍 1Comment
-
Comment
-
Hej hej, paczka u mnie.
z kapsli kilka sztuk wybrałem, niestety tylko zagranica, z Polski wszystko już mam. Podmienilem dwie szklanki.
Dorzucam kapsle, kilka szklanek, trochę etykiet.
Z góry przepraszam ale Wyśle niestety dopiero po świętach.Comment
-
Dzięki za informację. Mi się nigdzie nie spieszy. Moje dane masz. Ślij po świętach na paczkomat spokojnie. Po mnie na liście i tak nikogo nie ma póki co więc nie ma ciśnienia.Comment
-
Tak samo pomyślałem, paczkomaty teraz przepełnione, bo wszyscy ślą do siebie paczki na święta, do tego Ty jesteś ostatni na liście więc zanim nikt się nie dopisze to paczka i tak trochę u ciebie poleży.
Comment
Comment