Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu
zmyślny plan
Collapse
X
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy -
Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZuComment
-
Zbieram podstawki z całego świata z wyjątkiem niemieckich chociaż one też czasami wpadają do zbioru. Poza tym zbieram szkło piwne z elementami sportowymi ale na nie nigdy nie liczyłem w paczce."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Cześć, będę miał to na uwadze. O ile paczka wkońcu do mnie dotrze. Wnioskując po Twoim zdjęciu profilowym sądziłem, że zbierasz jakieś stare porcelnaki.Comment
-
Dzięki. Na moim profilowym jest porcelanka z leszczyńskiego browaru. Jako że mieszkam w Lesznie a nie mam w kolekcji żadnej leszczyńskiej podstawki to na profilowym znalazła się porcelanka."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
-
Paczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej.Comment
-
Paczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
-
Comment
-
-
Tak żeby ordnung w temacie był to aktualna lista chętnych poniżej:
- SupeR_PiwosZ
- dzidek1960
- e-prezes
- adi_999Comment
-
e-prezes proszę o dane do wysyłki, najchętniej na paczkomat inpostu."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
-
Nie można wysłać wiadomości. Użytkownik dzidek1960 przekroczył swój limit wiadomości prywatnych.Comment
-
Jakoś nie mogę ogarnąć tego nowego browar.bizu, wyświetlało mi się ostatnie kilka wiadomości i myślałem że to wszystko co mam. Udało mi się znaleźć skrzynkę wiadomości o której nie miałem pojęcia a tam kosz wypchany po brzegi, wiadomości od początku mojej działalności na browarze podobnie jak z wiadomościami otrzymanymi. Wyrzuciłem wszystko i mam nadzieję że teraz pójdzie. Denerwują mnie te wiadomości, przyciski itd po angielsku, nie znając języka błądzę po omacku."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment