Czy ta paczka jest tylko dla mnie czy mam dalej ją wysłać.
zmyślny plan
Collapse
X
-
-
Jest ktoś chętny na paczkę aby ode mnie odebrać, jest przejrzana i gotowa do wysłania. Proszę napisać na PW.Last edited by pawlosek12; 2021-09-09, 14:56.Comment
-
Nie, paczka ma trafić do następnej osoby chętnej przejrzeć jej zawartość. I ewentualnie coś zabrać, dołożyć. Jak ktoś chętny to pisać do kolegi pawlosek12, co by paczka nie utknęła w miejscu.Comment
-
Jeśli jest kolejna chętna osoba to paczka jest u mnie. Można podesłać na pw namiary do wysyłki paczkomatem.Comment
-
I jak tam koleżanki i koledzy? Ktoś jest jeszcze chętny? Czy cała akcja znowu popadnie w głęboką hibernację na dłuższy czas?Comment
-
Widzę, że temat umarł całkowicie. Więc podbijam. Jeżeli ktoś jest chętny odprężyć się przy piwku i pogrzebać w paczce, to śmiało można podać dane wysyłki na paczkomat inpost do mnie na pw. Wasze zdrówko!Last edited by SupeR_PiwosZ; 2021-11-11, 20:54.Comment
-
Comment
-
-
Tak dla porządku jeszcze aktualna lista uczestników akcji:
- e-prezes
- outlaw
- SupeR_PiwosZ
Jeśli ktoś chciałby się dopisać to serdecznie zapraszam.Last edited by SupeR_PiwosZ; 2021-11-19, 09:31.Comment
-
Paczkę dziś wysłałem do następnego w kolejce. Wymieniłem całkowicie szkło, bo wróciło to które włożyłem kiedyś. Wymieniłem coś niecoś podstawek (i dorzuciłem trochę). Etykiety mam wrażenie, że kursują te same stare, ale dodałem tylko co mam. 1 trafiła do zbioru. Kapsli nawet nie przeglądałem, ale coś do nich dorzuciłem. Jest sporo podstawek, które z konieczności i logistyki stanowią balast, ale i bufor. Aaa wziąłem szyldy, bo dołączą do innych na ścianie w pokoju.Comment
-
Paczkę dziś wysłałem do następnego w kolejce. Wymieniłem całkowicie szkło, bo wróciło to które włożyłem kiedyś. Wymieniłem coś niecoś podstawek (i dorzuciłem trochę). Etykiety mam wrażenie, że kursują te same stare, ale dodałem tylko co mam. 1 trafiła do zbioru. Kapsli nawet nie przeglądałem, ale coś do nich dorzuciłem. Jest sporo podstawek, które z konieczności i logistyki stanowią balast, ale i bufor. Aaa wziąłem szyldy, bo dołączą do innych na ścianie w pokoju.👍 1Comment
Comment