zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mafar
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1262

Wielkie dzięki i czekam
    Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Comment

• pwolak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 176

Paczkę dostałem i obejrzałem. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że będzie tam więcej podstawek (to właśnie kolekcjonuję), ale niestety była tam sama masówka, którą nietrudno zdobyć. Kilka (dosłownie kilka) podstawek sobie wziąłem, conieco też dołożyłem, ale też nie jakąś porażającą ilość (bo takową nie dysponuję). Najwięcej jest tam etykiet. Paczka waży niecałe 5 kg. Chętnie przyjmę tą paczkę jeszcze kiedyś o ile znajdzie się tam więcej dekli... Dzisiaj paczka poszła do Mafara. Ogólnie pomysł uważam za całkiem niezły. Zdrowie pomysłodawcy

Comment

• bogdan21
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.02
        • 187

Ja też, jak już wcześniej spominałem, chętnie ponownie przygarnę paczkę. Trochę niestety smuci fakt, iż paczka chudnie prawie w oczach i podstawek ciągle mało
        - BogdanNiemczyk.friko.pl - ponad 1500 polskich podstawek :)

Comment

• pwolak
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 176

bogdan21 napisał(a)
          Ja też, jak już wcześniej spominałem, chętnie ponownie przygarnę paczkę. Trochę niestety smuci fakt, iż paczka chudnie prawie w oczach i podstawek ciągle mało
          To że chudnie to fkt, na początku jak czytałem o paczce to jej waga zbliżała się pod 10 kg, a tymczasem jak ja dostaem paczkę ważyła ona poniżej 5 kg...

Comment

• darek99
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.04
            • 2147

Po wizycie u mnie paczka przytyła i jak ją wysyłałem ważyła niecałe 10 kilo, podczas śledzenia postów w tym temacie widziałem jak zaczeła dosyć szybko chudnąć , co mnie trochę dziwi
            Byłem przekonany że będzie obowiązywała pewna zasada, tyle ile z paczki sobie zostawiłeś tyle samo dołóż, jeśli by tak było to waga by się utrzymywała , liczyłem też na to że znajdą się ludzie którzy będą dokładali trochę więcej do paki niż brali z niej, ale tak się nie stało, zmyślny plan Prezesa to bardzo fajna sprawa, lecz nie do końca jest tak jak być powinno, ale to już nie moje zmartwienie, bawcie się dalej.
            Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
            Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
            skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
            Epikur z Samos.

Comment

• Mafar
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.04
              • 1262

Ja dziś otrzymałem paczkę i jej waga to 4,66 kg.
              Last edited by Mafar; 2004-08-26, 19:21.
              Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Comment

• e-prezes
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19258

to rzeczywiście chudnie w oczach. jak trafi do mnie to coś dorzucę z pewnością... trochę podstawek, typowych kapsli i sporo etykiet.

Comment

• bogdan21
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2003.02
                  • 187

ja bym mógł troche etykiet prosto od browarków dorzucić. No i oczywiście podstaweczki, polskie i zagraniczne pozbierane w wakacyjnych wojażach
                  - BogdanNiemczyk.friko.pl - ponad 1500 polskich podstawek :)

Comment

• ergie
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.05
                    • 1041

ja tez czekam na paczuszkę i coś do niej wsadzę zanim cos z niej wezmę
                    Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
                    ------------------------------------------------------------------
                    Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• kalibeer
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2004.09
                      • 11

paczka

Chcialbym owa paczke tez dostac by pobawic sie razem z wami!
                      kalibeer

Comment

• e-prezes
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19258

niezależnie jak inni zapatrują się na rozdawnictwo zmyślnej paczki chciałbym aby nie była ona wysyłana do kogoś kto stara się za wszelką cenę być anonimowy.

Comment

• kalibeer
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2004.09
                          • 11

paczka

Juz wystarczy koledze danych???Pozrowionka
                          kalibeer

Comment

• vociek
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.09
                            • 119

Witam !
                            Szanowni Państwo, a możeby wystartować z drugą paczką idącą w świat równolegle ? Chętnie taką wypuszczę - z waflami i kapslami. Sam zbieram tylko szklane kufle browarniane, ale jakoś tak przy okazji nazbierało sie trochę innych rzeczy i wolałbym żeby cieszyły zbieraczy, niż leżały u mnie.

Comment

• centon
                              † 2017 Piwosz w Raju
                              • 2004.03
                              • 575

Jestem za można puścić w obieg drugą paczuszkę, chętnie piszę się na nią mam na zbyciu trochę podstawek kapsli i etykiet.
                              Mogę być odbiorcą tej paczuszki od Ciebie
                              Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                              Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• pwolak
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.11
                                • 176

Też uważam, iż pomysł drugiej paczki nie jest wcale taki zły - wiele osób jeszcze nie miało paczki a chętnie by ją przyjęli, w ten sposób będą mieli 2 razy większe szanse

Comment

Przetwarzanie...