Wielkie dzięki i czekam
zmyślny plan
Collapse
X
-
Paczkę dostałem i obejrzałem. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że będzie tam więcej podstawek (to właśnie kolekcjonuję), ale niestety była tam sama masówka, którą nietrudno zdobyć. Kilka (dosłownie kilka) podstawek sobie wziąłem, conieco też dołożyłem, ale też nie jakąś porażającą ilość (bo takową nie dysponuję). Najwięcej jest tam etykiet. Paczka waży niecałe 5 kg. Chętnie przyjmę tą paczkę jeszcze kiedyś o ile znajdzie się tam więcej dekli... Dzisiaj paczka poszła do Mafara. Ogólnie pomysł uważam za całkiem niezły. Zdrowie pomysłodawcyComment
-
Ja też, jak już wcześniej spominałem, chętnie ponownie przygarnę paczkę. Trochę niestety smuci fakt, iż paczka chudnie prawie w oczach i podstawek ciągle małoComment
-
bogdan21 napisał(a)
Ja też, jak już wcześniej spominałem, chętnie ponownie przygarnę paczkę. Trochę niestety smuci fakt, iż paczka chudnie prawie w oczach i podstawek ciągle małoComment
-
Po wizycie u mnie paczka przytyła i jak ją wysyłałem ważyła niecałe 10 kilo, podczas śledzenia postów w tym temacie widziałem jak zaczeła dosyć szybko chudnąć , co mnie trochę dziwi
Byłem przekonany że będzie obowiązywała pewna zasada, tyle ile z paczki sobie zostawiłeś tyle samo dołóż, jeśli by tak było to waga by się utrzymywała , liczyłem też na to że znajdą się ludzie którzy będą dokładali trochę więcej do paki niż brali z niej, ale tak się nie stało, zmyślny plan Prezesa to bardzo fajna sprawa, lecz nie do końca jest tak jak być powinno, ale to już nie moje zmartwienie, bawcie się dalej.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
ja bym mógł troche etykiet prosto od browarków dorzucić. No i oczywiście podstaweczki, polskie i zagraniczne pozbierane w wakacyjnych wojażachComment
-
ja tez czekam na paczuszkę i coś do niej wsadzę zanim cos z niej wezmęLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Witam !
Szanowni Państwo, a możeby wystartować z drugą paczką idącą w świat równolegle ? Chętnie taką wypuszczę - z waflami i kapslami. Sam zbieram tylko szklane kufle browarniane, ale jakoś tak przy okazji nazbierało sie trochę innych rzeczy i wolałbym żeby cieszyły zbieraczy, niż leżały u mnie.Comment
-
Jestem za można puścić w obieg drugą paczuszkę, chętnie piszę się na nią mam na zbyciu trochę podstawek kapsli i etykiet.
Mogę być odbiorcą tej paczuszki od CiebieZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
Comment