Ja też bym kiedyś chciał dostać tą paczkę nawet jako ostatni
zmyślny plan
Collapse
X
-
moje refleksje
Paczke dostałem coś wybrałem coś dodałem i prześle ją osobie która pierwsza napisze do mnie na PW.Moje opinia na temat paczki jest taka "szału nie ma" .Zbieram etykiety a tego jest najmniej.piwo to nasze paliwo !!!
Comment
-
-
piw0sz napisał(a)
Ja też bym kiedyś chciał dostać tą paczkę nawet jako ostatniLast edited by kangurpl; 2004-09-13, 14:35.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Będę czekał na listonosza z niecierpliwością. DziękiZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Odp: moje refleksje
adam1975 napisał(a)
...Moje opinia na temat paczki jest taka "szału nie ma" ...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Paczkę dostałem w czwartek {21,09} ale dopiero teraz mogłem do niej zajrzeć. Dokonałem przeglądu i niewielkiej zmiany zawartości paczuszki.Dołożyłem trochę zagranicznych etykiet z ostatnich przesyłek jakie otrzymałem.
Zgłosił się do mnie kolega P-oset i teraz paczuszka trafi w jego rączki. Pozdrawiam brać forumową i piszę się ponownie na paczkę za jakiś czas. zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Mam kilkadziesiąt podstawek polskich i zagranicznych do oddania. Chciałbym puścić je w obieg i .... sam rez coś dostać na wymiane. Czy jest ktoś chętny (nie są to może rarytasy ale może komuś jakiejś brakuje) ? Informacje pod nr GG 6151525
Comment
-
-
Paczka nr 1 przebywa u mnie. Zrobiłem tam trochę porządku. Posegregowałem polskie etykiety i powkładałem w osobne koperty. Do zagranicy zabrakło mi cierpliwości. Szyjki i tyłeczki (mniej erotycznie; krawatki i kontry), do których nie ma już etykiet wsadziłem osobno. Widać po nich co mnie ominęło. Pozwoliłem sobie wyrzucić z paczki 50 kapsli (identycznych) od Strengurga, 40 od nowego Lecha, 20 od starego Lecha, 40 od Tyskiego i 20 od Coca-Coli i bez nadruku. Razem wyrzuciłem 170 kapsli moim zdaniem absolutnie zbędnych, a ważących ponad 300g. W to miejsce włożyłem ok. 250 kapsli, nawet nie wiem dokładnie jakich, bo nakładałem garściami, ale nie powinno być więcej niż po kilka jednego rodzaju. Nie zmieściły się w tej torbie, dołożyłem drugą malutką. Dołożyłem też torebeczkę z różnymi fikuśnymi zamknięciami innymi niż kapsle. Może trafi się na to amator. Nie robiłem porządku w podstawkach (też jest tam sporo masówki), bo są lekkie i po dołożeniu kilkudziesięciu sztuk akurat tworzą dwa rządki ciasno mieszczące się w pudle. Pudło wymieniłem na większe. Jest to pudło po Koźlaku z Bielkówka. Aż szkoda, że będę musiał okleić je taśmą.
Paczkę wyślę osobie, która jeszcze nie gościła ,,naszej obwożnej giełdy". Należy dopisać post zaraz za moim o treści ,,pierwszy!!!", a upewniwszy się, że jest się naprawdę pierwszym, przysłać swój adres na PW.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Paczka jest już w drodze do Igiego. Waga 7,95.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
tak obserwuję Waszą dyskusję i losy PAKI
moja propozycja jest taka (co do kolejnej paczki)
1. znajduje się osoba (bądź grupa osób) chętna do stworzenia takowej
2. tworzy się lista publikowana na Forum i jawna (bez zmawiania się na PW, GG, mailach itp)
3. osoba, która otrzyma paczkę i jest dajmy na to 5 na liście wysyła ją osobie z nr 6 - nie ma bałaganu, każdy wie po kim i przed kim jest
4. dorzucamy tyle, ile wybraliśmy (i - oczym wspominał Kangur Polski - dodawajmy rzeczy wartościowe kolekcjonersko)
poddaję ten plan pod rozwagę - pozdrawiamKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment