Jako, że chęć przygarnięcia "szybkiej paczki" jako pierwszy wyraził kalifat, to do niego właśnie już w poniedziałek ona powędruje.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Z dużą niecierpliwością będę oczekiwał paczuszki i od (powiedzmy) środy będę przyjmował kolejne zgłoszenia na PW w związku z "Szybką paczką".
Miejmy nadzieję, że nadal będzie tak szybko zmieniała kolejnych właścicieli, a ewentualne opóźnienia to tylko będzie wina pocztowcówbla bla blaComment
-
Ponieważ jest duże zainteresowanie na PW oznajmiam, że o ile się orientuję to na dzień dzisiejszy kolejność jest taka: Pijak - artB iron (czyli ja :->) - Kiszot - Kubciu
Osobiście czekam na paczuszkę i do następnego razu Hej !!!Comment
-
na dzień dzisiejszy kolejność jest taka: Pijak - artB iron - Kiszot - ew.Doodeck ...
Dorzućcie po drodze jeszcze Adam16, Mwa i StaregoKocura a dopiero na giełdzie w Tychach uda się ją od Was odebraćbla bla blaComment
-
Usługi naszej kochanej Poczty Polskiej są niestety ciut za drogie, dlatego zamiast marnotrawić pieniądze (i czas potrzebny na podróż paczki) najlepiej "podać dalej" do najbliższego znajomego.
Co do ugrzęźnięcia (bądź przetrzymywania): poprzednio (latem ub. r.) paczka dotarła do mnie rano z Artbironem (dzięki !), a już po południu (a była to sobota !) powędrowała pocztą do Odoakra do Poznania.
A tak na marginesie pytanie do Sekcji Górnośląskiej: możemy umówić się razem przy porterku w Euro (bądź w innym wskazanym miejscu) i wspólnie wymienić zawartość paczki ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Doodeck napisał(a)
A tak na marginesie pytanie do Sekcji Górnośląskiej: możemy umówić się razem przy porterku w Euro (bądź w innym wskazanym miejscu) i wspólnie wymienić zawartość paczki ?
Bo w grupie to możemy przypominać sępy, albo hieny jakoweśBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Nooooooooo ładnieeeeeeee !!!
To ja tu się głowię i ludziom opowiadam, że lista jest i nie da się nikogo "wkręcić" a tu takie posty wytajały ??? Jak wiadomo paczka utknęła na miesiąc u wiadomo kogo, więc teraz niech sobie krąży jak chce, żeby tylko się osoby zmieniały. Skoro nie było wcześniej żadnych list, czy zamówień, to myślę, że z mojej strony nie będzie żadnych odstępstw. Po weekendzie dostanę paczkę i po przejrzeniu (ok 1 dnia) puszczam dalej jak zapodałem wcześniej
za wszystkich, co na ŚląskuComment
-
kalifat napisał(a)
Z dużą niecierpliwością będę oczekiwał paczuszki i od (powiedzmy) środy będę przyjmował kolejne zgłoszenia na PW w związku z "Szybką paczką".
Miejmy nadzieję, że nadal będzie tak szybko zmieniała kolejnych właścicieli, a ewentualne opóźnienia to tylko będzie wina pocztowców
Postaram się ją wysłać najpóźniej we wtorek (do djot-a), bo bałagan tutaj koszmarny i trzeba to jakoś uporządkować.
I teraz nasunęły mi się pytania oraz przemyślenia:
1. Czy ktoś w ogóle zbiera foldery reklamowe browarów?
2. Dlaczego część kapsli jest "nie pierwszej świeżości"?
3. Pewnie wzorem pierwszej paczki należałoby zrobić listę "odwiedzających"
jak narazie to chyba było: vociek, kangurpl, pwolak, kalifat
poprawcie jeśli kogoś zagubiłem, ale raczej nie (zbyt "świeża" sprawa )
4. A może warto zrobić też listę zasobów paczki oraz co "wyszło" a co "pojawiło się" w międzyczasiebla bla blaComment
-
kalifat napisał(a)
4. A może warto zrobić też listę zasobów paczki oraz co "wyszło" a co "pojawiło się" w międzyczasie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Postaram się ją wysłać najpóźniej we wtorek (do djot-aComment
-
kalifat napisał(a)
Postaram się ją wysłać najpóźniej we wtorek (do djot-a), bo bałagan tutaj koszmarny i trzeba to jakoś uporządkować...
Paczka przytyła prawie o kilo do 4,15, ale czy się wzbogaciła to już kolejni forumowicze osądzą.
Tak jak wcześniej pisałem pojawiły się etykiety w paczce, a oprócz dorzutek w innych birofiliach (głównie w waflach i kapslach) zrobiłem niejaki porządek w tym pudle.
ps. serdecznie dziękuję za to co znalazłem w paczce, szczególnie za wafle rodzime z rodzaju "masówka" (np. Okocim, Żywiec, EB, Bosman)bla bla blaComment
Comment