zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • artbiron
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.05
    • 112

Dostęp do sieci miałem ostatnio żaden, ale cjciałem tylko zapodać, że paczkę przewiozłem do Aldacha, a po nim faktycznie będzie Kangur.pl

Comment

• Twilight_Alehouse
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.06
      • 6310

Mam pytanko: ile aktualnie waży paczka?

Comment

• Aldach
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.07
        • 1269

Paczka dziś lub jutro zostanie wysłana do Kangurapl. Na poczcie ją zważą i podam jej aktualną wagę.

Comment

• Aldach
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.07
          • 1269

Paczka poszła. Waży obecnie nieco ponad pięć i pół kilograma.

Comment

• artbiron
            • 2003.05
            • 112

no i oczywiście zapomniałem się dopisać na koniec listy. Powiedzmy, że w tym ustawieniu będę za Koniem i prawdopodobnie przed Aldachem :->

Comment

• xtom71
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2004.02
              • 87

Z pewną taką nieśmiałością zapytam co się dzieje z paczką.

Comment

• kangurpl
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.03
                • 2660

Kto pyta, ten dostaje odpowiedź
                Dzisiaj do mnie dotarła, już przejrzałem.
                Nie bardzo wiem dlaczego innym zajmuje to tyle czasu.
                Najpóźniej w poniedziałek pójdzie dalej (nie wiem czy uda mi się wysłać ją jutro).
                Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• pirackamuza
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.12
                  • 1908

Czy może paczka będzie w rękach kogoś z kujaw-pom?
                  Toruń przeprasza za Radio Maryja
                  www.bobofruty.pl

Comment

• peter007
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.06
                    • 2820

Moim zdaniem za dużo już tych kombinacji! Jak ktoś ma ochotę na paczkę to niech się wpisze na listę i spokojnie czeka. Ja dość często jestem w Łodzi i Warszawie i nie kombinuję bo wiem, że przyjdzie na mnie kolej i są ludzie przede mną, którzy też na tą paczkę czekają a każda taka kombinacje wydłuża czas oczekiwania. Może warto też pomyśleć o innych zainteresowanych paczką a nie tylko o zmniejszeniu swoich wydatków związanych z wysyłką do następnego w kolejce.
                    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• adi_999
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2004.11
                      • 425

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
                      Moim zdaniem za dużo już tych kombinacji! Jak ktoś ma ochotę na paczkę to niech się wpisze na listę i spokojnie czeka. Ja dość często jestem w Łodzi i Warszawie i nie kombinuję bo wiem, że przyjdzie na mnie kolej i są ludzie przede mną, którzy też na tą paczkę czekają a każda taka kombinacje wydłuża czas oczekiwania. Może warto też pomyśleć o innych zainteresowanych paczką a nie tylko o zmniejszeniu swoich wydatków związanych z wysyłką do następnego w kolejce.
                      Popieram , popieram
                      mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988

Comment

• kalifat
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.10
                        • 1168

Chciałbym ożywić temat.

Po pierwsze : gdzie obecnie jest paczka?

Po wtóre: co z tą kolejnością?
                        Proponuję, aby została taka jaka jest, a już ewentualne umawianie się w podgrupach zrobić na PW (po takim meetiongu warto napisać, kto był i ew. utworzyć nową listę,np. przez umieszczenie przedstawiciela/li na końcu onej)

Po trzecie: nie rozpatrywał ktoś koncepcji rozparcelowania tego na dwie paczki?
                        Te parę kilo może dałoby się podzielić i przesyłać szybciej. W końcu kolejka już dość spora, więc i matactwa będą coraz częstsze.
                        bla bla bla

Comment

• artbiron
                          • 2003.05
                          • 112

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat
                          nie rozpatrywał ktoś koncepcji rozparcelowania tego na dwie paczki?[/B]
                          Te parę kilo może dałoby się podzielić i przesyłać szybciej. W końcu kolejka już dość spora, więc i matactwa będą coraz częstsze.
                          Tak, tak, a potem te dwie na dwie, i te cztery na dwiie... i tak od poniedziałku do piątku... do 1024 - kilopaczki, megapaczki, gigapaczki... aż każdy forumowicz będzie miał w domu swoją paczkę

Oj wyszedł mi ten ŻART, że aż sam się sobie dziwię, no ale mam specyficzne poczucie humoru

A tak do rzeczy, to 2 paczki, to nie jest głupi pomysł. Kiedyś już wypalił. Tylko, że potem wsiąkły obie i już nie poszły dalej. No ale to już historia.

Osobiście popieram tego pomysła

Comment

• ergie
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.05
                            • 1041

A ja tam jestem przeciwnikiem dzielenia paczki i udostępniania jej osobom spoza listy
                            ooooooooooooooooooooooooooo
                            Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
                            ------------------------------------------------------------------
                            Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• Shlangbaum
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2005.03
                              • 5828

I ja tak samo, skończy się to wielkim chaosem i tym że fanty z paczki bedą lądowały na Allegro Widziałem już na aukcji kiedyś komplet otwieraczy, które do paczki włożyłem wystawione przez jednego z browarobizowców. Albo się koleżeńsko (i sprawnie) bawimy albo zarabiamy.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Ahumba
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9043

Ponieważ widzę, że niektórzy kombinują jak dawniej w PGR-ach nawozami lub teraz w PZPN, to ja dziękuję, proszę mnie wypisać z kolejki.
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...