Dostęp do sieci miałem ostatnio żaden, ale cjciałem tylko zapodać, że paczkę przewiozłem do Aldacha, a po nim faktycznie będzie Kangur.pl
zmyślny plan
Collapse
X
-
-
Kto pyta, ten dostaje odpowiedź
Dzisiaj do mnie dotarła, już przejrzałem.
Nie bardzo wiem dlaczego innym zajmuje to tyle czasu.
Najpóźniej w poniedziałek pójdzie dalej (nie wiem czy uda mi się wysłać ją jutro).Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Czy może paczka będzie w rękach kogoś z kujaw-pom?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Moim zdaniem za dużo już tych kombinacji! Jak ktoś ma ochotę na paczkę to niech się wpisze na listę i spokojnie czeka. Ja dość często jestem w Łodzi i Warszawie i nie kombinuję bo wiem, że przyjdzie na mnie kolej i są ludzie przede mną, którzy też na tą paczkę czekają a każda taka kombinacje wydłuża czas oczekiwania. Może warto też pomyśleć o innych zainteresowanych paczką a nie tylko o zmniejszeniu swoich wydatków związanych z wysyłką do następnego w kolejce.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Moim zdaniem za dużo już tych kombinacji! Jak ktoś ma ochotę na paczkę to niech się wpisze na listę i spokojnie czeka. Ja dość często jestem w Łodzi i Warszawie i nie kombinuję bo wiem, że przyjdzie na mnie kolej i są ludzie przede mną, którzy też na tą paczkę czekają a każda taka kombinacje wydłuża czas oczekiwania. Może warto też pomyśleć o innych zainteresowanych paczką a nie tylko o zmniejszeniu swoich wydatków związanych z wysyłką do następnego w kolejce.mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988Comment
-
Chciałbym ożywić temat.
Po pierwsze : gdzie obecnie jest paczka?
Po wtóre: co z tą kolejnością?
Proponuję, aby została taka jaka jest, a już ewentualne umawianie się w podgrupach zrobić na PW (po takim meetiongu warto napisać, kto był i ew. utworzyć nową listę,np. przez umieszczenie przedstawiciela/li na końcu onej)
Po trzecie: nie rozpatrywał ktoś koncepcji rozparcelowania tego na dwie paczki?
Te parę kilo może dałoby się podzielić i przesyłać szybciej. W końcu kolejka już dość spora, więc i matactwa będą coraz częstsze.bla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatnie rozpatrywał ktoś koncepcji rozparcelowania tego na dwie paczki?[/B]
Te parę kilo może dałoby się podzielić i przesyłać szybciej. W końcu kolejka już dość spora, więc i matactwa będą coraz częstsze.
Oj wyszedł mi ten ŻART, że aż sam się sobie dziwię, no ale mam specyficzne poczucie humoru
A tak do rzeczy, to 2 paczki, to nie jest głupi pomysł. Kiedyś już wypalił. Tylko, że potem wsiąkły obie i już nie poszły dalej. No ale to już historia.
Osobiście popieram tego pomysłaComment
-
A ja tam jestem przeciwnikiem dzielenia paczki i udostępniania jej osobom spoza listy
oooooooooooooooooooooooooooLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
I ja tak samo, skończy się to wielkim chaosem i tym że fanty z paczki bedą lądowały na Allegro Widziałem już na aukcji kiedyś komplet otwieraczy, które do paczki włożyłem wystawione przez jednego z browarobizowców. Albo się koleżeńsko (i sprawnie) bawimy albo zarabiamy.Comment
-
Ponieważ widzę, że niektórzy kombinują jak dawniej w PGR-ach nawozami lub teraz w PZPN, to ja dziękuję, proszę mnie wypisać z kolejki.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment