Tak nie jest, paczka poszła do Kiszota , a czy nadal jest w Bytomiu czy gdzieś poszła dalej tego nie wiem
zmyślny plan
Collapse
X
-
Może być tak że Kiszot jest cały czas na etapie sprawdzania dochodzących etykiet ,kapsli, podstawek.
Po wizycie u mnie paczka lekko przytyła, jak ją wysyłałem to miała wagę prawie dziewięć kiloCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Jeśli chodzi o tą paczkę i kolejność jej wysyłania/otrzymuwania to mam propzycję - trzeba ustalić jakąś oficjalną listę kolejkową! (jak za starych czasów, których na szczęście nie pamiętam) Mógłbym sie tym zająć, ale powinien sie wypowiedzieć pomysłodawca! Czekamy e-prezes'ie!!!!Comment
-
Muszę zdementować wagę paczki - to jest nie 9, a 7 kilo z groszami. Wzmiankowana paczka poszła już do e-prezesa. Ja zaczynam się zastanawiać czy nie byłoby lepiej rozbić jej zawartości na kilka mniejszych paczek, bo to jest niezła kolumbrynaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
paczka...
...dotarła.
jest tego sporo, ale jak się okazuje schudnie do 5-6 kilo. najpewniej pójdzie do kolegi decia, bo w Krakowie.
co do rozbijania na więcej... nie wiem... myślałem o rozbiciu na kapslową, podstawkową i etykietową, ale chyba to nie ma sensu. ja to spokojnie mogę pchnąć dalej nawet przy wadze 7 kg, byleby trafiło do kogoś potrzebującego.Last edited by e-prezes; 2004-06-26, 11:47.Comment
-
Mogę liczyć, że paczka dojdzie do mnie w najbliższym czasie, np. po wizycie u kolegi Decia?Comment
-
Hmmmmm ja bym też (jesli można) chętnie zagladnął do tej paczuszki.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
Comment