Paczka właśnie do mnie dotarła , postaram się ją przejrzeć jak najszybciej myśle że pójdzie dalej na początku następnego tygodnia... czekam na adres seta...
zmyślny plan
Collapse
X
-
Chcialem sie dopisac na koniec, moze cos ciekawego sie tez tam znajdzie dla mnie znowu
01. pwolak
02. seta
03. ArtK31
04. kubciu
05. Misiuh
06. wassup007
07. bogdan21
08. koniu
09. karin861
10. jasiu-piwosz
11. paveuek
12. adi_999
13. danio_145
14. Bombadil13
15. dzidek1960
16.ARTHUR
17. PawcikComment
-
Kolego Pwolak wysyłaj paczkę do następnego w kolejce bo w tym systemie ostatni z listy dostanie ją pod koniec 2010 roku.Comment
-
Tylko uderz najpierw na PW. Ja Ciebie najpierw szukałem w tym temacie, a okazało się, że Ty lekko o nim zapomniałeś PW było skuteczniejszePoszukujęComment
-
Nie śledziłem losów paczki, bo kojarzyłem ja wyłącznie z postawkami. Skoro zawiera etykiety chętnie sie dopiszę.
01. pwolak
02. seta
03. ArtK31
04. kubciu
05. Misiuh
06. wassup007
07. bogdan21
08. koniu
09. karin861
10. jasiu-piwosz
11. paveuek
12. adi_999
13. danio_145
14. Bombadil13
15. dzidek1960
16.ARTHUR
17. Pawcik
18. warzechowComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4Ile jest aktualnie etykiet w tej paczce?? I jakie obowiązują zasady, trzeba włozyć więcej niż wybrać?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
zasady są proste: bierzesz coś i dodajesz coś, tak by ten co weźmie to od ciebie nie musiał tego wyrzucać o kosza. nikt cię ze sztuki nie będzie rozliczał, ale coś co dla ciebie (podstawkarza) nie ma wartości, dla etykieciarza może mieć. miej to na względzie.Comment
-
Ja nie widzę problemu. Przecięż wejście e-prezesa w miejsce kubcia nic nie zmienia w długości kolejki, nawet paczuszka o ile dobrze pamiętam pójdzie w ten sam region Polski"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment