Z kapslami zrobiłem porządek. Wyglądało to jakby ktoś pozbierał kapsle spod budki z piwem (ze 20 nadgiętych żywców, lechów i tyskich). Dodałem wszystko co miałem w tym temacie, czasem po kilka sztuk (np. relakspol), zostawiłem coś dla tych co zbierają sygnatury, a resztę złomu wyrzuciłem. Na etykiety już nie miałem siły, ale dodałem całą zagranicę jaka mi zbywa oraz ostatnią już kopertę z odklejkami polskimi + jakieś dublety z "nówek". O tyle będę miał mniej na Tychy Wyślę we wtorek, bo Shlangie chciał coś dorzucić z podstawek, a na weekend wyjechał. Jak wagowo zostanie coś miejsca, dorzucę coś ekstra dla następneggo w kolejce.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesWyślę we wtorek, bo Shlangie chciał coś dorzucić z podstawek, a na weekend wyjechał.Comment
-
a moze ktos na nowo wkleic liste? bo tyle tu jest postow ze moga sie ludzie pogubicZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
no bez przesady! kilka postów wyżej, nawet na tej samej stronie, ale... mogę. oto ona:
01. wassup007
02. bogdan21
03. koniu
04. karin861
05. jasiu-piwosz
06. paveuek
07. adi_999
08. danio_145
09. Bombadil13
10. dzidek1960
11. ARTHUR
12. Pawcik
13. warzechow
14. Cypher
15. pirackamuzaLast edited by e-prezes; 2006-09-19, 09:09.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno bez przesady! kilka postów wyżej, nawet na tej samej stronie, ale... mogę. oto ona:
01. koniu
02. karin861
03. jasiu-piwosz
04. paveuek
05. adi_999
06. danio_145
07. Bombadil13
08. dzidek1960
09. ARTHUR
10. Pawcik
11. warzechow
12. Cypher
13. pirackamuza
a namówiliście mnie jeszcze raz...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Ja się ucieszyłem
Dodałem trochę etykiet, podstawek, kufel i pare innych "pierdół". A teraz idę na pocztę. Kierunek => KoniuComment
-
-
Witam.
Można przyłączyć się do tej paczki ?Mam trochę zagranicznych wafli,które do niczego nie są mi potrzebne i chętnie się ich pozbędę.Comment
-
Comment