Bardzo wszystkich przepraszam. Trafił mi się okazyjny wyjazd do Wiednia, gdzie nie miałem nawet netu, a potem miałem taką młuckę w pracy, że nie dałem rady. Jutro lub pojutrze prześlę dalej. Jeszcze raz przepraszam...
Bardzo wszystkich przepraszam. Trafił mi się okazyjny wyjazd do Wiednia, gdzie nie miałem nawet netu, a potem miałem taką młuckę w pracy, że nie dałem rady. Jutro lub pojutrze prześlę dalej. Jeszcze raz przepraszam...
Po jednym miesiącu u każdego i paczka za pół roku u mnie
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Comment