Ty jeszcze sie nie wpisales na liste,a juz zadzisz co kto mam nie wrzucac w paczke.Pamietaj Birofile zbieraja wszystko co jest zwiazane z piwem,tak wiec nawet kapsle jak sa zardewial bo ich nie maja,a pamietaj tez ze sa etykiety i podstawki pogiete i podarte to tez wtenczas ida do kosza.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Ty jeszcze sie nie wpisales na liste,a juz zadzisz co kto mam nie wrzucac w paczke.Pamietaj Birofile zbieraja wszystko co jest zwiazane z piwem,tak wiec nawet kapsle jak sa zardewial bo ich nie maja,a pamietaj tez ze sa etykiety i podstawki pogiete i podarte to tez wtenczas ida do kosza.
Miałem kilka razy paczkę i zgadzam się z Jasiem. W każdej paczce jest przynajmniej po garści Tyskiego, Żywca i innej masówki w tym zardzewiałych i pogiętych. Jego apel o nie dorzucanie ich chyba dotyczył. Weż pod uwagę, że rarytasów w paczce nie znajdziesz. Tym samym pogięte i zardzewiałe a także pepsi i inne napoje nie są w niej pożądane.
Zresztą żadna masówka w kiepskim stanie nie powinna tam być, dotyczy to wszelkich birofilii."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Zerknij kilka postów wyżej na tej stronie a zobaczysz, że paczka co dopiero opuściła progi Jasia i jest on już wpisany na koniec listy. Tym samym rozmijasz się z prawdą w pierwszym swoim zdaniu.
Miałem kilka razy paczkę i zgadzam się z Jasiem. W każdej paczce jest przynajmniej po garści Tyskiego, Żywca i innej masówki w tym zardzewiałych i pogiętych. Jego apel o nie dorzucanie ich chyba dotyczył. Weż pod uwagę, że rarytasów w paczce nie znajdziesz. Tym samym pogięte i zardzewiałe a także pepsi i inne napoje nie są w niej pożądane.
Zresztą żadna masówka w kiepskim stanie nie powinna tam być, dotyczy to wszelkich birofilii.Comment
-
ARTHUR spokojnie. Myślę, że paczka dojdzie do Ciebie w ciągu miesiąca to zobaczysz na własne oczy o co nam chodzi. Myślę, że nie ma po co więcej roztrząsać tej sprawy. Ci co paczkę mieli wiedzą o co chodzi a Ci co będą to się dowiedzą. Temat już kilka razy był tu wałkowany i cały czas jest aktualny, nic się nie zmienia."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
-
ARTHUR spokojnie. Myślę, że paczka dojdzie do Ciebie w ciągu miesiąca to zobaczysz na własne oczy o co nam chodzi. Myślę, że nie ma po co więcej roztrząsać tej sprawy. Ci co paczkę mieli wiedzą o co chodzi a Ci co będą to się dowiedzą. Temat już kilka razy był tu wałkowany i cały czas jest aktualny, nic się nie zmienia.
Jak ja otrzymam to wtedy dokladnie sie wypowiem,czy ona mi odpowaidala,czy nie,ale dalej w to watpie?Comment
-
-
Tak jak już pisałem wkładanie do paczki kapsli z masowej produkcji ( Żywca, Tychy czy Okocim ) mija się z celem. Jeśli ktoś nie ma tych egzemplarzy to wystarczy zerknąć pod nogi bo one są wszędzie.Comment
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
-
Tak to ja wywaliłem z paczki kilogram kapsli a właściwie kapslowego złomu. Będę tak robił za każdym razem - paczka to nie wysypisko śmieci.Comment
-
-
01. ARTHUR
02. Komandoo
03. e-prezes/Shlangbaum
04. warzechow
05. jasiu_piwosz
06. minos
07. adi_999mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988Comment
Comment