Paczka zmyślnie dotarła do Krakowa. Etykiet sporo, wór kapsli, pakunek podstawek, jakieś kapslochy, dwie szklanki i jeden kufel ceramiczny oraz masę browarowych materiałów reklamowych. W paczce jest sporo miejsca, więc mam nadzieję, że pomieści gifty, które włożę.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Adres kolejnej osoby w kolejce już mam. Dodałem (raczej wymieniłem) naczynia, dorzuciłem długopis, brelok i otwieracz met., trochę podstawek (głównie zagranicznych), kapsli mniej spotykanych w "zmyślnej", całość zbywających mi etykiet oraz dwa tegoroczne kalendarze oraz kapelusz "patrykowy". Myślę, że coś każdy wybierze.Comment
-
Prośba do uczestników. Jak już pozbywamy się jakich birofiliów to z głową. Na co komu po 20-30 szt. masowej podstawki Żywca czy Tyskiego. Niepotrzebnie obciąża paczkę.
etykieta, jeśli nikt z uczestników nie zgłasza zastrzeżeń to czemu nie. jedna uwaga: mam nadzieję, że rzeczy z paczki nie trafią na allegro. nie na tym polega ta zabawa.Last edited by e-prezes; 2007-08-04, 09:06.Comment
-
tylko nie na allegro !!!
E-prezesie nie martw się jestem powaznym człowiekiem, nie mam zamiaru sprzedawać tych rzeczy na allegro. Śledzę forum od dłuższego czasu jeżdżę na giełdy od 5-6 lat wiem na czym poega ta zabawa. PozdrawiamComment
-
No to ja pozwolę sobie ponownie...
Chyba tak to teraz wygląda:
01. jasiu_piwosz
02. minos
03. adi_999
04. koniu
05. Interfan
06. robobeer
07. Misiu_PM
08. dzidek1960
09. etykieta
10. pirackamuzaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Paczka przepatrzona. Uzyskałem trochę ciekawych etykiet ( głównie z zagranicy ).
Duże brawa za porządek ( ktokolwiek go zrobił ). Dokładam etykiety, trochę wafli, trochę szkła i 3 różne ksiązki z KP. Jak się zorganizuję to paczka leci w piątek do JasiaPiwosza ( jak się nie zorganizuje, to w poniedziałek ).
warzechow
PS Aż żal, że nie zbieram kapeluszy patrykowych - jest super.Comment
-
01. minos
02. adi_999
03. koniu
04. Interfan
05. robobeer
06. Misiu_PM
07. dzidek1960
08. etykieta
09. pirackamuza
10. seta
a niech tam... tym razem postaram się nie przetrzymywać...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
-
-
Comment