Ile kosztuje wysłanie tej paczki dalej.
zmyślny plan
Collapse
X
-
-
A co myślicie o tym aby je podzielić na 3 paczki. Oczywiście też 3 listy oczekujących.
Jedna paczka podstawki.
Druga kapsle.
Trzecia etykiety.
Jest tu dużo ludzi, a jedni zbieraja to a drudzy to. A jak ktos zbiera kapsle, to nie potrzebuje etykiet, podstawek, i tylko drorzej płaci za przesyłkę.
A jak wtedy dorzucę zbędne mi szkło lub koszulki do listu z etykietami?Comment
-
To głupi pomysł, bo zbieracze jednego mają wiele dobra zbędnego z innej "działki" i w tym jest metoda, by oddać to co ci zbywa a wziąść to co znajdziesz dla siebie. Takie są zasady. Nikt nie zmusza cię w tym uczesniczyć, a jak masz plan uruchomić swoją paczkę wg własnych zasad, nie widzę przeciwskazań...Comment
-
Comment
-
A czy mógłbym się dopisać?
Wiem, że jeszcze nie zdobyłem waszego zaufania, bo jestem nowy na tym forum. Jestem zarejestrowany na http://www.kapsle.xon.pl/phpBB/index.php i tam sie wymieniałem z kilkoma użytkownikami, którzy mogą potwierdzić moją uczciwość.
To jak mogę się dopisać?Comment
-
To i ja się dopiszę. Mam do wrzucenia sporo podstawek, etykiet i oczywiście kapsli, które sam zbieram.
1. pirackamuza
2. seta
3. granat862
4. rafi_
5. barthez
6. wassup007
7. Promil03
8.krzysztof30
PS. Wysyłacie paczkę priorytetem czy zwykłym?Comment
-
Chyba Pirackamuza. Ja jeszcze nie dostałem.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Tak, ja mam. Przyszła tuż przed świętem, na które corocznie jeżdżę na Podbeskidzie, więc zabrałem się za nią dopiero przedwczoraj. Jutro, a najpóźniej w poniedziałek idzie do Biłgoraju (ponownie)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
Comment