Witam, dość długo tu nie zaglądałem i widzę że pomysł jednak wypalił. Wiem że kolejka jest już dosyć długa niemniej jednak byłbym chętny się w niej ustawić... Z góry dzięki za dopisanie mnie
zmyślny plan
Collapse
X
-
pwolak napisał(a)
Wiem że kolejka jest już dosyć długa niemniej jednak byłbym chętny się w niej ustawić...Comment
-
Pogubiłem się. Czy możecie mi powiedzieć w którym miejscu listy ja się plasuję? do kogo mam się zwrócic ,żeby padczka do mnie dotarła ?Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
Jeżeli mogę dodać coś od siebie w sprawie drogi jaką przebywa sławna "paczka"
od Generała - Koniu - artbiron - Doodeck.
Następnie w związku z częstymi mailami proponuję podrzucić po drodze do Psychomanteum'a
To tyle na dziśComment
-
To znowu ja
Idea "paczki" wydaje się być jak najbardziej trafiona [znowu utyła]. Osobiście ucieszyło mnie nawet oglądanie jej zawartości, gdyż wafli nie było zbyt wiele, a to głównie zbieram. Dołożyliśmy z mwa conieco i w sobotę rano "paczka" odwiedzi Katowice.
Korekta z mojej strony:
artbiron - mwa - Doodeck - ?
Poza tym Doodeck szuka kogoś ze Śląska, żeby mu podrzucić "paczkę".
Co jeszcze chciałbym zaproponować, to może byśmy ją tak ochrzcili
Wszyscy tylko "paczka" i "przesyłka". A przecież ona już zaczyna dostawać duszę [a może już ma...]. Nadajmy jej zatem imię!
Z mojej strony proponuję np:
"BIROFILACZKA"
Piszcie propozycje - może coś się przyjmieLast edited by artbiron; 2004-07-16, 22:44.Comment
-
Witam wszystkich fanów paczki. Uważam, że taki pomysł jest wspaniały. Bardzo chętnie dorzucę trochę piwnych gadżetów do "Birofilaczki". Proszę o informacje na temat możliwości dołączenia się do zabawy :-)Comment
-
Była u mnie no i poszła
Paczka waży obecnie 5,31 kg, przy okazji zainwestowałem w nowy karton, bo ten po "Popularnych z filtrem" już się zaczynał rozłazić.
Odoakr, wypatruj listonosza.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
"Zmyślna Paczka" wzbogaci się zatem o trochę etykiet i wafliComment
-
artbiron napisał(a)
Wszyscy tylko "paczka" i "przesyłka". A przecież ona już zaczyna dostawać duszę [a może już ma...]. Nadajmy jej zatem imię!
Doodeck napisał(a)
Paczka waży obecnie 5,31 kg, przy okazji zainwestowałem w nowy karton, bo ten po "Popularnych z filtrem" już się zaczynał rozłazić.
Może zmyślna paczka
Jeszcze jedna sprawa. Sam miałem soę wziąć za zrobienie listy osób, które odwiedziła paczka i nawet taką zrobiłem, ale zapomniałem ja do tej paczuszki włożyć i została u mnie na biurku. może ktoś w reszcie zrobi taką listę i każdy będzie później swój autograf na końcu listy dopisywał. To chyba lepsze niż ciągłe poprawki listy na forum. Co o tym myślicie?Last edited by bogdan21; 2004-07-17, 13:16.Comment
-
bogdan21 napisał(a)
Może ktoś w reszcie zrobi taką listę i każdy będzie później swój autograf na końcu listy dopisywał. To chyba lepsze niż ciągłe poprawki listy na forum. Co o tym myślicie?Comment
Comment