zmyślny plan
Collapse
X
-
Oby paczka nie zginęłaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
To zróbmy tak: ARTHUR jest drugi w kolejce, więc paczka powędruje do niego - ARTHUR podaj swój adres na PW + numer telefonu; a kolega Genea zostanie dopisany do listy na pierwszym miejscu po powrocie z wakacji i wszyscy będą zadowoleni.
PozdrawiamComment
-
Czy temat paczki nadal aktualny? Miałbym do dorzucenia niemało podstawek z różnych stron.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Rozumiem, że paczka ostanio była "widziana" u kolegi adamb71? I nie ma z nim kontaktu?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
-
Nie zbieram podstawek, ale mam parę (20-30) belgijskich sprzed paru lat. Jadę jeszcze na Ukrainę w przyszłym tygodniu może też jakieś znajdę z przyjemnością dorzucę do ewentualnej paczki.Comment
-
Grzebiąc w historii...
To były piękne czasy, choć ja już się nie zdążyłem załapać. I to aż 7 lat trwało. Hohoho
Rzecz pewnie nie do powtórzenia w obecnych realiach...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
-
Adamb71 od 8 i pół roku trzyma paczkę !
Wysyłaj, nie blokujPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment