Gdzie się znajduje aktualnie paczka ??
zmyślny plan
Collapse
X
-
Proszę o wybaczenie...jeszcze u mnie, ale już w stadium pakowania.
Akurat mi się parę spraw zbiegło, stąd to opóźnienie.
Przejrzenie i porządkowanie zabrało mi w sumie kilka dni (tzn. wieczorów), bo jak pisał mój poprzednik - faktycznie bryndza i bałagan. Chciałem troszkę tego oszczędzić następnym, więc zabrałem się za zagraniczne i popakowałem krajami w osobne, podpisane koperty. Dorzuciłem sporo zagranicy, głównie nówek. Polskich nie układałem, ale też są pomieszane. Dorzuciłem swoje w osobnej kopercie. Co do podstawek, to faktycznie głównie polska masówka, jaką można spotkać w co drugiej knajpie. Dodałem kilkadziesiąt wzorów - rzadsze polskie i sporo zagranicy, nieraz po kilka. Kapsle rozdzieliłem na dwa wory - polskie i zagraniczne. Dodałem troche nówek. Aż mnie korciło, żeby wywalić blaszki po różnych colach i mineralkach, ale zostawiłem - może ktoś zbiera
Z tego, co mnie nie interesuje - dorzuciłem trochę nalepek, pocztówek, pina, zapałki, magnesik i trochę prospektów. Przy okazji zagadka dla następnych w kolejce - do czego służą te zielone "niewiadomo-co" z greckiego Mythos? Dla ułatwienia - ja też nie mam pojęcia
W sumie troszkę ciekawego znalazłem, ale chyba liczyłem na więcej. Z drugiej strony - paczka pozwoliła mi na zwolnienie nieco miejsca w szafie. Czyli nie ma tego złego.
Najpóźniej w poniedziałek posyłam do sety. Adres mam.
Jeszcze raz sorki za opóźnienie. Moja maxymalna kólpa.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Pirckamuzo doceniam Twój wkład w porządkowanie paczki, lecz jak znam życie i dzieje paczki to ona już niedługo będzie wyglądała tak samo jak przed wizytą u Ciebie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Melduję posłusznie, że paczka jest w drodze do Sety.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Seta cierpliwie czeka sacząc kolejnego ZwierzyńcaWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Oj daleko do Ciebie... kilometruffka leci...z pińcet budziet...
A odnośnie Zwierzyńca, to też bym posączył...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Po baaaaaaardzo długiej przerwie chętnie zajrzałbym ponownie do paczuszki , z jednej strony uzbierało mi się conieco niepotrzebnych dubli , a z drugiej może trafiłbym też coś dla siebie , więc jeśli jest taka możliwość to wpisuję się na listę chętnych.
ps. Ile waży paczka obecnie?
ps2 Czy jest coś ciekawego z polskich wafli?Comment
-
Ad 1.: Coś ponad dychę.
Ad 2.: Na moje to nie. Może ktoś początkujący coś by znalazł. 90% to masówka żywiecko-tysko-heńkowo-lechowo-żubrowa.
Znajdź najlepiej we wcześniejszych postach najświeższą listę oczekujących i się dopisz na końcu, bo tak to o Tobie serwer zapomniToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszCzy ta paczka jest już wielkości kontenera że trzeba w nią patrzeć przez trzy tygodnie?
Cypher tak ją obkleił, że pierwszy tydzień kombinowałem, jak się do niej dobrać. Drugi tydzień się dobierałem, a dopiero na końcu patrzyłem weń...
A tak na poważnie pisałem - miałem przejściowe kłopoty z wolnym czasemLast edited by pirackamuza; 2007-03-04, 12:54.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
nie mam czasu bbo ide na impre.
Napisze tylko ze mam paczke i czekam na adres nastepnej osoby.
Opisze zawartosc potemWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Dobrze jakby paczka zawitała do Krakowa w najbliższym czasie bo mam sporo szkła do pozbycia się. Nie chce mi się przyjmować i wysyłać paczki bo mam mało czasu ale chętnie przekażę birofilia.Comment
-
Czy moze ktos powiedziec jaka jest teraz lista chetnych do paczki?Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.plComment
Comment