Ile kosztuje wysłanie tej paczki dalej.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziA co myślicie o tym aby je podzielić na 3 paczki. Oczywiście też 3 listy oczekujących.
Jedna paczka podstawki.
Druga kapsle.
Trzecia etykiety.
Jest tu dużo ludzi, a jedni zbieraja to a drudzy to. A jak ktos zbiera kapsle, to nie potrzebuje etykiet, podstawek, i tylko drorzej płaci za przesyłkę.
A jak wtedy dorzucę zbędne mi szkło lub koszulki do listu z etykietami?
Comment
-
-
To głupi pomysł, bo zbieracze jednego mają wiele dobra zbędnego z innej "działki" i w tym jest metoda, by oddać to co ci zbywa a wziąść to co znajdziesz dla siebie. Takie są zasady. Nikt nie zmusza cię w tym uczesniczyć, a jak masz plan uruchomić swoją paczkę wg własnych zasad, nie widzę przeciwskazań...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziIle kosztuje wysłanie tej paczki dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziIle kosztuje wysłanie tej paczki dalej.
Comment
-
-
A czy mógłbym się dopisać?
Wiem, że jeszcze nie zdobyłem waszego zaufania, bo jestem nowy na tym forum. Jestem zarejestrowany na http://www.kapsle.xon.pl/phpBB/index.php i tam sie wymieniałem z kilkoma użytkownikami, którzy mogą potwierdzić moją uczciwość.
To jak mogę się dopisać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafi_ Wyświetlenie odpowiedziu kogo obecnie jest paczka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziJutro, a najpóźniej w poniedziałek idzie do Biłgoraju (ponownie)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzido Biłgoraja ignorancie!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment