Witam, u kogo aktualnie znajduje się paczka??
zmyślny plan
Collapse
X
-
-
Seta
Paczka wysłana dalej czy jeszcze jest u ciebie?
Ps. Moglibyście szybciej ją wysyłać. Np. Trzymacie 2-3dni i wysyłacie zwykłym, a jak więcej niż 3 dni to wyślijcie priorytetem.Ostatnia zmiana dokonana przez krzysztof30; 2007-12-08, 21:16.Comment
-
-
Comment
-
Może i ja bym mógł się dopisać do listy oczekujących,
trochę mi zbywa podstawek i etykiet, a zbieram tylko to co z Tyskiego.
kto jest ostatni??
pozdrawiamhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 PolskaComment
-
Comment
-
1. pirackamuza
2. seta
3. granat862
4. rafi_
5. barthez
6. wassup007
7. Promil03
8. krzysztof30
9. domino264
10. Psychomanteum
http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 PolskaComment
-
Przepraszam. Paczka od dłużeszego czasu jest u mnie. Problemem jest totalny burdel w mojej kolekcji - nie mogłem się określić co mogę dołożyć... W końcu się uporałem i dołożyłem trochę podstawek, ale stwierdziłem, że przed samymi Świętami i tak nie ma sensu wysyłać. Postaram się wysłać w czwartek. Priorytetem.
Sorki raz jeszcze.Comment
Related Topics
Collapse
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.
To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...-
Channel: Czechy
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment