Paczka poszła dalej. Na ta chwile została przepakowana i przesto zmniejszyła jej sie waga. Warzy teraz 8,53 kg i kosztowoała 15 zeta
zmyślny plan
Collapse
X
-
Witam,
roza500 dopisałem Cię do listy oczekujących, ale na przyszłość do wszystkich zainteresowanych: proszę sami dopisujcie się do listy na zasadzie skopiowania ostatniej i dodania swojego nicku na końcu! Paczka jest dostępna dla wszystkich (to jej podstawowa zaleta!), więc nie musicie się pytać czy możecie się dopisać.
Zatem lista wygląda tak:
1. Promil03
2. krzysztof30
3. domino264
4. Psychomanteum
5. dzidek1960
6. LenDo
7. koniu
8. rozalia222
9. jasiu_piwosz
10.roza500
Jak dostanę paczkę jeszcze w tym tygodniu, to wyślę ją we wtorek-środę.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wassup007 Wyświetlenie odpowiedziPaczka poszła dalej. Na ta chwile została przepakowana i przesto zmniejszyła jej sie waga. Warzy teraz 8,53 kg i kosztowoała 15 zetaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Witajcie
Przejrzałem już 1/2 paczki, między innymi: kapsle i etykiety. Co nieco opiszę: na początek kapsle: sama masówka i z 5 po pięć sztuk niemieckich wybrałem chyba 2 czy 3. myślałem, że dojdzie więcej, ale niestety nie doszło. Idzmy dalej etykiety: tutaj jest niezły bałagan, bo wszystkie pomieszane zagranica z polską, a poza tym bardzo dużo krawartek i dużo popularnych wzorów etykiet z browarów zagranicznych. Etykiet wybrałem kilkanaście, niestety jedna szklanka pękła, ale dwie inne są naszczęście całe. Poprzeglądam jutro resztę i cos tam jeszcze wybiorę, i wrzuce co nieco mn. etykiety, podstawki, kapsle, poszukam jeszcze jakieś otwieracze i może jakieś szklaneczki z logiem browarów znajdę W następnym tygodniu wyślę dalej.
Ps. Niech następna osoba wysle mi swój adres na pw.
Pozdrawiam.Last edited by krzysztof30; 2008-02-28, 20:11.
Comment
-
-
Jesssuu... Krzychu! Zlituj się! Nie chciałem się czepiać, ale tego:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedzi(...) wszystkie pomieszane zagranica z polską, a poza tym (...)
No i napisz wreszcie coś o sobie (czytaj: wypełnij profil)...Last edited by pirackamuza; 2008-02-29, 08:08.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
no to jeszcze ja
1. domino264
2. Psychomanteum
3. dzidek1960
4. LenDo
5. koniu
6. rozalia222
7. jasiu_piwosz